Târgu Mureş
16 Jul, Tuesday
37° C
TOP

Job de cocalar !!

Încă o porție de răutate ”a la Carmen” ! Ce job-uri predestinate crezi că ar fi bune pentru cocalarii noștri ?

Sunt mari, musculoși, cu ochelari ” de muscă”; plini de impresii ”acompaniați” de un individ mic, firav, un pui de cocalar; cu lanț atârnat la gât; posibil un ghiul; păr tuns ”șmecher”; un cerceluș sclipitor într-o ureche dacă nu, Doamne fere’, în ambele; tricou colorat și mega imprimat băgat în blugii ”de firmă” sau ”maieu” care arată trupul în splendoarea lui; adidași sport verde fosfo dacă se poate sau pantofi ascuți !!

Eu îți spun de câteva job-uri în cadrul cărora i-am văzut /observat activând – controlor de bilete ( îi puteți observa încă din stație ), bodyguard (aici recunosc, nu toți se încadrează în descrierea mea dar majoritatea…), brancardieri, barmani de cluburi, șefi de sală la casino !

Tu în ce job-uri îi vezi ?!

Comments (13)

 • mihai

  parerea mea ca cei mai multi cocalari lucreaza ca agenti de vanzari, indiferent ca vorbim de coca-cola sau arabesque sau orice va trece prin minte. au ochelari camasa , se dau importanti si in general cand deschid sunt inculti chiar daca isi cunosc produsele.

  Nu zic ca toti agentii de vanzari sunt cocalari…. dar multi sunt 😀

  reply
 • Mircea

  Presedinte, parlamentar, senator, primar. Daca nu, merge si ca bagator de seama.

  reply
 • Luciana

  mari interpreti de muzica “dance” :)) parca l-ai descris pe Alex Velea

  reply
 • Cocalarii mai si muncesc? Pentru ca eu ii vad doar la terase, la shaorma, si noaptea cum merg in cluburi. Cand mai au ei timp pentru un job ? :))

  reply
  • mihai

   de undeva trebuie sa faca si bani. Oricum cred ca domnisoara carmen a uitat de joburile mai putin cunoscute ale cocalarilor: hoti, recuperatori, salvamari…

   reply
 • akos

  supraveghetor la parcare, spalator-vulcanizare auto,bucatar la shaorma

  reply
 • Lia

  lucrător la cristalin chathost :))

  reply

Post a Comment