Târgu Mureş
23 Sep, Saturday
13° C
TOP

Hot ! Perle Bacalaureat 2013 !!

Nu trebuie trecute cu vederea !! Ce au putut scrie unii elevi care, ironic, au terminat liceul ! Că au trecut prin el ca peștele prin apă rămâne la critica fiecăruia … Eu nu am de spus decât – Doamne și ferește !!!

1. ”Poetul avea o fixaţia pe poza lui Ann pentru că atuncea, în vechime nu era Facebook ca să vadă toate panaramele dezbrăcate pe toţi pereţi. Şî ea perversa o lăsat poza ei în vitrină la foto pe unde ştia că trece poetul.”

2.”Ann avea nişte trăsături de gen epic. Era epică. Sebastian era mai puţin epic deşi avea potenţial întrucât îi plăceau pozele, dar e mai mult curentul liric.”

3. ”Jurnalul e mai puţin bun când la 16 ani mama găseşte scrise lucruri personale, că am luat bătaie s-au de ce fete îmi place.”

4. ”Cătălin Botezatu este un model în viaţă pentru orice fiinţă pentru că el ia fete din viaţa reală şi le duce şi le îmbracă la Bucureşti şi pe unele chiar mai adânc în Europa.”

5. ”Modelul meu în viață este Gigi Becali, în afară de faza cu pușcăria.”

6.” Se uita cu jenă la poza capului iubitei lui din vitrina la fotograf că făceau mișto băieții de la terasa de iel.  Fotografia avea buzele surâzătoare. Ia lăsat-o iubita lui ca atunci când este plecat cu treabă, el să nu uite de fața ei.”

7.” Pe lângă modelul meu în viaţă eu am şi modele în viaţă, care sunt animatoare, cu care mă înţeleg bine, cu unele merg chiar la ştrand, când nu sunt obosite noaptea după dans. Au o viață bună, deci așa vreau să ajung și eu.”

8. ” Atunci omul este fericit, când dragostea-i ajunge pân-în fund.”

9. ” Cu trup și suflet înseamnă a avea încredere într-o persoană care te-a pătruns.”

10. ” Petrișor a murit pentru ca Ana a băut și a fumat când era însărcinată.”

Comments (2)

  • Lia

    e fake, bă!
    sunt scrise de ziare să capete “audienţă”

    reply

Post a Comment