Târgu Mureş
25 Jun, Tuesday
22° C
TOP

Hotel BinderBubi Sighişoara, de văzut

Am fost ieri la un restaurant aici în Tîrgu Mureş care a fost renovat şi pe care nu l-am văzut de când s-a redeschis. Am rămas profund impresionată de schimbare, culorile, mobilierul, aranjamentul de pe mese, nu am cuvinte. Eram perfect vrăjită până când mi s-a luat comanda de către personal. Era un domn rigid, deloc prietenos, plictisit nevoie mare.

Atunci am căzut pe gânduri şi mi-am dat seama cât de important e omul pe care îl angajezi într-o afacere din domeniul HoReCa. Ei sunt alfa şi omega localului, fără un personal profesionist şi educat să îşi întâmpine oaspeţii ca şi când ei ar fi cele mai importante persoane din lume, nu ai rezolvat nimic. Oricat de estetic ar fi totul, serviciile şi oameni care intră în contact cu clienţii vor face diferenţa.

De aceea mă bucur să văd că mai este şi management care lucrează cu cap pe lumea asta. Aici vorbesc de daforaturism.ro, companie de turism care are în jurisdicţie mai multe hoteluri printre care şi BinderBubi din Sighişoara, complex hotelier de 5 stele, sigurul din judeţul mureş şi din regiune. Am citit despre viziunea lor asupra turismului şi am găsit următoarea frază “resursa umană reprezintă unul din avantajele competitive care diferenţiază companiile.”  Investigând mai departe, am găsit informaţii despre politica lor de recrutare şi de educare a personalului, care trebuie să fie mereu receptiv şi să răspundă pozitiv şi manierat cerinţelor clienţilor. În cadrul DaforaTurism “clientul nostru, stăpânul nostru” este vorbă de căpătâi.

Hotelul Binderbubi din Sighişoara este, cum scriam şi mai sus, un complex de 5 stele pe care vreau să îl văd neapărat. Au un SPA foarte bine dotat şi designul întregului hotel mă minunează. Mult mult lemn care îmi lasă o impresie de fineţe, eleganţă şi basm. E un hotel pe gustul meu pentru că se află într-un oraş cum puţine sunt în România, unde poveştile sunt la fiecare colţ de stradă; apoi am văzut şi nişte imagini cu cafeneaua Zara (poza), iar cum mie îmi place foarte mult să fac colecţie de cafenele nu mi-ar sta deloc rău acolo cu ceaşcă în faţă…deja pot să îmi şi imaginez :).

Atunci când am să ajung la faţa locului, promit să vin cu un articol cu impresii de la locul faptei. Vreau să văd dacă într-adevăr totul e la dimensiunile la care îmi închipui eu că ar fi.

 

 

Comments (4)

 • multumim pentru participare si multa bafta!

  reply
  • Paula

   Multumesc 🙂

   reply
 • Foarte bine punctata si realista chestiunea legata de personal. Suntem mandrii de personalul nostru si incercam sa mentinem standardele inalte. Multumim de participare !

  reply

Post a Comment