Târgu Mureş
25 Apr, Thursday
9° C
TOP

Reguli de comportament in societate

Minorii in cluburi

Mă nu ştiu cum era pe vremea voastră dar pe vremea când eram eu minor nu aveam ce căuta sâmbăta noaptea prin cluburi. Cel mult mergeam la Studio că era non stop şi beam o bere şi stăteam la poveşti sau prin parcuri şi cam atât. Nu aveam ce căuta în discoteci şi cluburi. Nici nu visam să merg sâmbăta. dărămite vineri sau joi când era seara stundeţească.

Bine, nici nu era party în fiecare crâşmă.  Era Cuba, Apollo şi Jo. Mai târziu apăruse şi Black Lord. Şi cu asta basta… Cel mult mergeam duminica la baby disco , duminica în Cuba sau Jo cât a mai fost deschis şi atât.

Acum dacă mergi în Gallery e plin de minore, în Sail e raiul pedofililor, copii de 15 ani beţi morţo, mai nou scapă câţiva mucoşi de-aştia şi prin Office. Noroc cu Old City că media de vârstă e mult mai mare spre 30 de ani …. dar acolo mă simt cam tânăr.

Dacă ar fi după mine aş da o lege care să interzică accesul în localurile publice dupa ora 23 al minorilor fără părinţi.  Simplu, frate. Câteva controale şi legitimaţi oamenii cum era pe vremea tinereţii mele când apărea poliţia în crâşmă şi lua toate buletinele la rând. Dacă sunt minori , 100 de milioane lei vechi amendă. Scurt şi la obiect, să vedeţi voi cum ar învăţa copiii să stea pe mess sâmbata seara şi să se uite la un film.

Nu ca acuma, toate pizdulicele de 16 ani beau în cluburi şi toţi mucoşii mă calcă pe picioare de ţi-e şi frică să vorbeşti cu vreo gagică ce nu are riduri că poate te leagă ăştia.

Voi ce ziceţi? ar trebui lăsaţi minorii în cluburi?

Comments (14)

 • Sandra Sc

  Noroc ca nu exagerezi :)) asa prostii aberezi cateodata de nu-i adevarat.

  reply
   • Sandra Sc

    Tu cand erai in liceu multe nu erau la fel. Probabil nici nu stateai toata ziua pe internet. Dar asta este, lucrurile se schimba, acuma n-ai vrea sa ramana totul la fel? Daca tu nu puteai sau nu vroiai sa mergi in cluburi/puburi/discoteci, e musai sa nu vrea/poata merge nici altul azi?

    reply
 • carmen

  Amin !!

  reply
 • Adi

  Nici nu trebuie sa se dea lege, dar cluburile sa le respecte pe cele existente. Nici un club nu are voie sa serveasca bauturi alcoolice minorilor. Cateva raiduri, cativa minori cu alcool in sange, amenda la culburi si sa vezi cum se cere buletinu la intrare. Si pac stau copii acasa si pac mai invata ceva si pac creste promovabilitatea la BAC.

  reply
 • Jan

  Sandra,pentru 2-3 care s cit de cit ok si mai au un minim de bun simt sau educatie nu m-as agita nici eu,dar cind stau ca ciupercile creeind doar aglomeratie , merci , prefer sa-i vad pe banca in parc la amiaza!

  reply
 • Alinkaaya

  Totaaaal de acorddd !!!! In Sail, chiar numai copii sunt, ca sa nu mai vorbesc de Cuba … In Gallery inca nu e asa tragic si deja cand rezervi o masa te intreaba daca ai peste 21 de ani ca au avut acum 2 saptamani ceva probleme cu niste minori.

  reply
 • @Mihai, acuma scoate și tu puiul de comunism din tine și bucurăte de minorele care is ”sus pe bar” :)) Mai în glumă, mai în serios adevărul e că și pe parinți îi doare fix în pix de copiilor și după se miră cum de a ajuns minora cu burta la gură… Dacă de la 14 ani îs în club atunci cum naiba să nu ajungă ”tinere mămici” sau repetente la BAC…

  Btw, vezi ca are Bordea una tare cu minora din Vama Veche: cică în timp ce giugiulea maimuța, minora se oprește și întreabă: dvs. vă simțiti bine? la care el o intreabă: tu câți ani ai?? ea: 16… el: ”fugi de aici… asta nu-i p… e cozonac” :))

  reply
 • Mircea

  HAHAHAHA! Bre, eu prin a 8-a a 9-a vinerea si sambata eram in cuba :-)) Like a boss! Vezi ce noroc am avut ca mi-am mustata in perioada aia? Si vezi ce bine-i sa-ti creasca par de mic pe moaca? Si practic suntem cam de-aceasi varsta…tu esti cu un an mai mare. Numa ca eu am fost mai trogher. Grasule!

  reply
 • Ovidiu

  Mihai ai perfecta dreptate dar desi sunt legi care interzic vanzarea de alcool si tutun minorilor explica asta patronilor care vor doar profit si pe care nu-i intereseaza ca copii aia isi distrug sanatatea.

  reply
 • akos

  Mai intra politia prin cluburi dar ai dreptate totusi…Acum am 19 ani cand eram 15-16 umblam la cetate cand erau concerte sau cateodata in sorpatika…acum deca ma duc sa zicem in jazz imi e frica sa ma duc la o fata ca majoritatea au 16 ani

  reply

Post a Comment