Târgu Mureş
16 Jul, Tuesday
37° C
TOP

I N S O M N I A – teatru de păpuși

Ați auzit vreodată de guarattellele napolitane? 🙂 Sunt niște reprezentații ale teatrului de păpuși, cu marionete, păpuși, umbre și tot ce vă puteți imagina, dar în care actorul nu poate fi văzut niciodată.

În acest stil vor fi și spectacolele I N S O M N I A, organizate de asociația Minitremu și interpretate de Orsolya Gál. Veți avea ocazia să faceți cunoștiință cu Pulcinella,  un personaj clasic din teatrul italian care își are originile încă din secolul XVII, întruchipând vocea poporului, “ca expresie directă a unui popor la fel de plin de viață și de spirit ca și napolitanii”.

Limbajul folosit este abstractizat și universal, prin folosirea pivettei (eng. swazzle), care este un instrument specific acestui tip de spectacol.

Cele 2 reprezentații vor avea loc în 15 și 16 mai de la ora 19, la Minitremu (Pța. Bolyai nr. 5), recomandat atât adulților cât și copiilor (6+). Contribuția este facultativă, pe baza aprecierii subiective.

Vă sfătuiesc cu toată căldura să mergeți la cel puțin unul dintre spectacole; cine știe când va mai trece Pulcinella prin Tîrgu Mureș 😀

Fb event


                  

Post a Comment