Târgu Mureş
02 Oct, Monday
8° C
TOP

Târgul Cetății

Ne place mâncarea sănătoasă, ne place mâncarea românească și ne plac produsele furnizate de producătorii locali motiv pentru care promovăm toate evenimentele care încurajează și promovează sănătosul pe masa noastră! 😀

Weekendul 18-20 mai 2018 ne aduce tot ce-i mai bun și sănătos în cadrul Târgului Cetății – Târg de produse alimentare locale! 

 

Hai pe Bulevardul Cetății unde vei găsi zeci de producători locali, mâncare sănătoasă, gamă variată de produse și prețuri de producător.

FoodHub este un concept nou pe piața din România care își propune să faciliteze legătura dintre micul producător și consumator.
Nord Natural Hub lucrează cu producători mici artizanali care realizează produse sănătoase și gustoase în sarje mici și cu o calitate înaltă. Dintre aceștia unii dețin și certificate de “produs tradițional”.

De sănătatea ouălor de prepeliță cu toții ne-am dori să ne bucurăm. Acum vei avea ocazia pentru că Prepelițele lui Holi vor fi, cu siguranță, pe tarabă la târg.

Ediție după ediție, Petry – carne şi mezeluri nu va rata nici acest târg.

Grija pentru calitatea produselor ne determină să achiziționăm doar carne de la cei mai buni crescători de animale și să utilizăm condimentele cele mai bune. Astfel dorim să contribuim la o alimentație sănătoasă, oferindu-vă doar produse sănătoase și de o calitate ireproșabilă.

Și pentru că este sezonul ei și pentru că ne place tare mult, mai ales când are o așa diversitate de arome, culori…yam, yam de la acest târg nu va lipsi înghețata!! 😀

Înghețata artizanală naturală preparată de către Mihail Urcan de la Gelateria da Michele  te va îndulci!

Mirdatod Ibăneşti, producătorul apreciatului și bunului produs tradițional, telemea de Ibănești, se pregătește să-și expună produsele la cea de-a III-a ediție. Poftă? 😀

Manufactura de Brânză vine cu brânza maturată cu arome diverse, la kilogram sau la pahar, clătite delicioase cu brânză șiii….cu noi arome!! Dacă vrei să gusti din această curios de neagră brânză, hai la târg! 😉

Mica Ilinca   te va îndulci cu dulcețuri savuroase, zacuscă delicioasă, siropuri ca pe vremuri, toate pregătite cu rețete originale.

Lavanda Victor  pregătește pentru târg apă de lavandă, ulei esențial pur de lavandă, săculeți cu flori de lavandă și alte lucruri parfumate.

Premiați și foarte apreciați la nivel internațional pentru a lor uleiuri presate la rece, Luna Solai nu va lipsi de la această ediție!

 Kepes Honey Shop/Kepes Mez Bolt / Magazinul De Miere Kepes și Ildiko Simon Kepes se pregătesc să revină la Târgu Mureș pentru a-ți aduce sănătatea în borcănașe.

Cu gândul și la sănătatea pielii te anunț că, alături de toți ceilalți producători, la târg va fi prezent și Herbio Zsuzsa Zillmann cu ale sale creme și cosmetice din materii prime de origine naturală, în marea lor majoritate bio, pregătite după rețete proprii, folosind efectele aromaterapiei.

Iar dacă pe parcursul zilei petrecute la târg ți se face sete și chiar ți-ar plăcea să bei ceva bun și răcoros, acasă cu prietenii sau familia, îți dau o idee chiar perfectă: cidrul de mere și pere de la Harvester Cider!

Fructele de pădure, pâinea de casă, turta dulce, frumuseți de lucrușoare lucrate manual, jumările și decorurile speciale pentru bucătărie vor întregi târgul!

Nu-l rata! E sănătate pură 😀

Post a Comment