Târgu Mureş
29 Feb, Thursday
12° C
TOP

ILEGITIM

ILEGITIM”, singurul lungmetraj românesc selectat la a 66-a ediție BERLINALE (Festivalul Internațional de Film de la Berlin).

Filmul românesc, poate cel mai provocator din ultima vreme, ILEGITIM – are umor și dramă – o tragi-comedie despre iubire, destrămare a relațiilor, despre alegeri pro sau contra viață dar și despre cea a iubirii fizice, un subiect tabu.

“Ilegitim” spune povestea unei familii în care limita dintre moral și legal nu a existat niciodată. Nici măcar în cazul unui avort, fiind vorba despre  povestea a doi frați  și iubirea lor ilegitimă. Un tată medic și mai multe denunțuri.

ILEGITIM_Still 03.(c)credit photo Domestic Film

Distribuția este formată din :Adrian Titieni, Bogdan Albulescu, Alina Grigore dar și actori neprofesioniști din cadrul școlii de actorie InLight – Robi Urs, Cristina Olteanu, Miruna Dumitrescu, Liviu Vizitiu, Mihaela Perianu.

Scenariul a fost scris de Alina Grigore și Adrian Sitaru, imaginea poartă semnătura lui Adrian Silișteanu și Alexandru Lorian Timoșca, montajul a fost realizat de Mircea Olteanu și Theo Lichtenberger în timp ce de sunet s-au ocupat Ioan Filip și Dan- Ștefan Rucăreanu, producător Anamaria Antoci.

Premiera națională a acestui film, al IV-lea din cariera lui Adrian Sitaru, are loc în data de 18 martie, așa că te invit la film 🙂

Post a Comment