Târgu Mureş
20 May, Monday
18° C
TOP

Premieră SĂ ZICEM DA! La Teatrul Național Tîrgu-Mureș

Teatrul Național Tîrgu-Mureș are deosebita bucurie de a anunța premiera spectacolului pentru tineret SĂ ZICEM DA!, spectacol realizat de Rareș Budileanu împreună cu membrii Trupei GUGA Jr. 

Premiera va avea loc duminică 6 martie 2016 de la ora 17.00, la Sala Mică!

 SĂ ZICEM DA! face parte din seria de spectacole pentru tineret realizate de către Teatrul Național Târgu-Mureș sub egida Trupei GUGA Jr., trupă din componența căreia fac parte liceeni.

SĂ ZICEM DA! este un spectacol care conține o serie de exerciții de improvizație pe care antrenorul Rareș Budileanu le-a exersat cu cei 13 tineri actori-improvizatori Dobrina-Larisa Ioana, Dragoş István, Gall Karla, Gorea Raul-Augustin, Kiorean Cosmin, Moldovan Dorothea, Moldovan Rareş, Poienar Alexandra-Gabriela, Rus Alexandra-Bianca, Sămărtean Ana-Carina, Şteţco Patricia-Alexandra, Ungur Mirela-Ligia, acompaniați la pian de Şuteu Adelin.

SĂ ZICEM DA! este de fapt un Mini-Campionat de improvizație cu actori- liceeni.

Trupa GUGA Jr. este un proiect de teatru educațional care se desfășoară de trei ani de zile în cadrul Teatrului Național Tîrgu-Mureș sub forma unor ateliere de actorie, scenografie, dramaturgie și la care participă elevi. Finalitatea acestor ateliere o constituie realizarea unor spectacole și expoziții.

Post a Comment