Târgu Mureş
21 Jul, Sunday
20° C
TOP

Împachetează un zâmbet Crăciunul ăsta!

Orice moment al anului este bun pentru a face o bucurie celor care au cea mai mare nevoie de ea, însă perioada premergătoare Sărbătorilor de iarnă aduce un plus de magie atât celor care dăruiesc, cât şi celor care primesc. 🎁🎁

Teatrul Naţional Târgu-Mureş în parteneriat cu Asociaţia Împreună Pentru Copiii cu Cancer invită mureşenii inimoşi să ofere produse ambalate sub formă de shoebox/cutii cadou unor copii cu vârste cuprinse între 6 luni şi 17 ani. 

Ce trebuie să conțină pachetul?

Pentru a oferi copiilor bucurii şi zâmbete în mod egal, ar fi recomandat ca fiecare pachet să conţină următoarele articole: gel de duş, produse de igienă orală, şapcă/batic/fular, o mică jucărie, o carte, termos/cană şi batiste colorate/umede. Pentru a respecta anumite restricţii alimentare şi diete prescrise de către medici, cetăţenii sunt rugaţi să nu includă în pachete alimente şi dulciuri. Vor fi, însă, apreciate mesajele personalizate de încurajare, urările de bine şi gândurile frumoase redactate într-o manieră atractivă şi optimistă.

Donaţiile se pot depune începând de marţi, 26 noiembrie, în urnele amplasate la Teatrul Național, la intrarea principală (accesul se va face de marţi până vineri între orele 9.00-15.00, şi cu o oră înaintea începerii spectacolelor) şi la intrarea actorilor (Sala Mică) – dinspre parcare (zilnic între orele 8.00-22.00). Donaţiile pot fi depuse până în 12 decembrie. 

De asemenea, ar fi de mare ajutor dacă s-ar putea specifica pe cutiile împahetate sexul, vârsta şi naţionalitatea (în cazul în care se adăugă cărţi) copiilor cărora le este adresată donaţia.

Toţi cei interesaţi să contribuie cu bani pot face virament în contul asociaţiei sau pot achiziţiona o pictură dintre cele expuse în foaierul Teatrului. 

Contul unde pot fi direcţionate donaţiile băneşti:

Asociaţia Împreună pentru Copiii cu Cancer

Tg. Mureş, Str. Florilor nr 12/1

CIF 20574105

IBAN: RO56 BTRL 0270 1205 A499 92XX

Banca Transilvania

Fă o bucurie anul acesta, donează!

Post a Comment