Târgu Mureş
21 Apr, Sunday
13° C
TOP

În grădina J’ai Bistrot-eMISIUNE IMPROsibilă!

Dacă show-ul din Saga ți-a scăpat acum mai ai o șansă de a râde și de a te simți bine! 😉

”eMISIUNE IMPROsibilă” înseamnă o seară de relaxare, în grădina J’ai Bistrot, savurând cu poftă o bună porție de umor proaspăt, de calitate!

Actori și prieteni de-ai J’ai-ului (și nu numai), de la Teatrul Național Tîrgu Mureș – Rareş Budileanu, Csaba Ciugulitu, Mihai Crăciun, Costin Gavază şi Zeno Apostolaches-au decis să viziteze grădina J’ai Bistrot și aducă cu ei un spectacol care te prinde şi te ţine de la un capăt la celălalt, în care protagoniştii îşi folosesc toate mijloacele de exprimare artistică, verbale, fizice, vocale, pentru a da viaţă unor situaţii care se nasc pe loc în faţa spectatorilor și prin implicarea acestora. Vor face din tine un mic actor, măcar așa pentru scurt timp! :p

Tot ceea ce se întâmplă în spectacol este făcut pe moment, improvizat, este o joacă între actori și public. Cei 5 actori vor improviza timp de 1h 40 minute, timp în care vei putea, oricine va putea să influențeze ceea ce se întâmplă, astfel rezultând un schimb de energie numai bun pentru o seară de vineri.

Așadar, vineri 6 iunie 2014, de la ora 20:00 ești/sunteți așteptați în grădină pentru a face din IMPROsibil posibil!! 😉

Se vor tăia bilete la intrare – 10 lei care garantat vor putea fi considerați investiția cea mai bună din tot weekend-ul.

Rezervă-ți o masă, un loc la numărul 0371-376.011

Post a Comment