17 Jun, Monday
0° C
TOP

Rock Symphonies la Teatrul de Vara

Niște copii ai Tîrgu Mureșului au terminat clasa a 12-a și deși au BAC-ul la câțiva pași de ei, nu reușesc să se despartă de muzică.

Așadar, au pus la cale un concert rock inedit. Proiectul ”Rock Symphonies” a luat naștere din dorința tinerilor amintiți mai sus de a face ceva spectaculos. S-au pus pe treabă, au scris niște partituri, au vorbit cu orchestra Liceului de Artă și cu susținerea YouthBank, au gândit un format de spectacol în care să facă trecerea de la muzică clasică la rock modern.

Dacă i-ați mai văzut pe cei din trupa The Outsiders, știți la ce să vă așteptați, iar dacă nu, trebuie să-i vedeți.

Vineri, 6 iunie, de la orele 19, la Teatrul de Vară, e ocazia perfectă să îi lăsați să vă uimească.

Erika Szekely – Voce

Tudor Gliga – Voce (vi-l mai amintiți de la X Factor?)

Bobo Sabău – Bass

Ionuţ Ciulei – Tobe

Dragoş Colceriu – Chitară Solo

Alex Cioată – Chitară Ritm

Intrarea e 7 lei, o bere, serios. Mai bine (vă) faceți o bucurie și mergeți la spectacol.

 

Comments (1)

  • Gyorgy Eugen

    Astept cu nerabdare sa particip la concertul inedit al elevilor de la Liceul de Arta si sunt ferm convins ca va fi un eveniment aparte si original de care imi voi aduce aminte cu mare placere. Felicit pe organizatori si mai ales pe cei care au gandit acest proiect. Cel mai mare castig pentru mine va fi faptul ca, fiul meu – elev in clasa a II-a la acelasi liceu – va avea ocazia sa asculte, intr-o alta maniera, o serie de piese ale unor mari trupe de rock! Felicitari si succes pe viitor! ROCK FOREVER! Cu prietenie, Eugen Gyorgy

    reply

Post a Comment