Târgu Mureş
30 May, Thursday
14° C
TOP

Înapoi în viitor cu Mașina Timpului la Școala de Vară

În această vară, între 2-27 iulie, Laboratorul de Educație invită copiii între 6 și 12 ani într-o aventură prin care vor zbura înapoi în timp pentru a vedea cum arăta planeta noastră în trecut în cadrul Școlii de vară Înapoi în viitor cu Mașina Timpului.

Copiii vor face scurte popasuri în diferite epoci, începând cu epoca de piatră, Evul Mediu ṣi până în zilele noastre. Dupā o asemenea călătorie si asemenea aventuri, vor ști cum să revină în viitor cu informatii noi despre cum să aibă grijă de planeta noastră, Pământul. La sfârșitul călătoriei, vor reînvăța să iubească și să protejeze planeta, descoperindu-i trecutul, trăind prezentul și imaginându-i viitorul.

Mai jos avem mai multe detalii de la organizatori:

Unde găsiți Mașina Timpului?

La Școala Gimnazială Omega din cartierul Tudor.

Cine va conduce Mașina Timpului?

Echipajul Laboratorului de Educație împreună cu 6 tineri internaționali din Grecia, Turcia și alte țări, pasionați de munca cu copiii.

La ce aventuri să vă așteptați în călătoria Înapoi în viitor cu Mașina Timpului?

Vom călători, toată luna iulie, în timp în diferite epoci, precum epoca de piatra, epoca romanilor și a grecilor antici, Evul Mediu, epoca modernă și epoca contemporană. Fiecare săptămână este dedicată unei anumite epoci și în fiecare zi aflăm lucruri despre planeta noastră din epoca respectivă în care călătorim.

Fiecare zi începe cu gimnastica de dimineață care ne pregătește numai bine de o poveste legată de epoca în care am aterizat, ca s-o înțelegem cât mai bine, și de un atelier practic în care ne punem imaginația la contribuție și începem să creăm. După care, mai și gustăm câte ceva ca să prindem și mai multe forțe, pentru că urmează atelierul de limbă engleză ținut de internaționalii noștri, nu de alta, dar în timpurile și lumile prin care călătorim, trebuie să știm și să vorbim limbi străine Experimente și științe, pictură, gătit, ecologie, matematică distractivă, dans, jocuri sportive și de echipă și bine meritatele ore de joacă liberă, de toate vom avea parte in Școala de vară, Înapoi în viitor cu Mașina Timpului!

Toate activitățile vor fi făcute prin joc și bazate pe conversație, trăire și experimentare directă și creativitate.

Mai multe detalii găsiți aici.

Enjoy the summer!

Post a Comment