Târgu Mureş
22 May, Wednesday
15° C
TOP

Silent concert Eyedrops la J’ai Bistrot

Pam pam pam!!

Al nostru drag, însorit, mereu primitor și distractiv J’ai Bistrot împlinește 7 anișori!! 😀

Îi vom cânta La Mulți Ani, da?!?

Și pentru că e ziua lor, ziua looorr… ne-au pregătit un fain Silent Concert cu cei de la EYEDROPS, în grădină, pe data de 23 iunie 2018, cu începere de la ora 21:00!

Indubitabil, vecinii nu vor fi deranjați pentru că acest concert se va auzi doar prin căști wireless. 😉

De curând, trupa EYEDROPS a lansat conceptul Silent Concert – o premieră totală ce presupune un alt mod de a asimila experiența live și de a relaționa cu publicul. Va fi chiar interesant!

La intrarea în grădina J’aiului, vei primi un set de căști. J’ai îți recomandă să le treci pragul din timp ca să îți asiguri un loc la eveniment, concertul urmând să înceapă la ora 21:00. Fix!

 

Trupa EYEDROPS și-a început activitatea în 2012, prezentându-se în fața publicului cu piese în limba engleză. Odată cu anul 2015 și cu îmbrățișarea limbii române ca mediu de exprimare, trupa și-a consolidat propria poziție pe piața românească de muzică, lansând piese ca „Spre Soare”, „Prezent”, sau „Bicicleta”.

Concertele lor au fost descrise ca fiind energizante și generatoare ale unei stări de puternică melancolie, iar discursul băieților este caracterizat de o surprinzătoare și simplă sinceritate.

Buun!!

Așadar, ne vedem acolo pe 23 iunie, înainte de ora 21:00 ca să avem timp să cântăm un meritat La Mulți Ani J’aiului, da? 😀

Post a Comment