Târgu Mureş
22 May, Wednesday
18° C
TOP

”Încalță un copil de iarnă” ajunge la ediția cu nr.4

Hai! Fă un copilaș să zâmbească de fericire și mulțumire! 😀

Este al patrulea an în care Asociația Divers i se alătură Mirelei Retegan și Fundației Zurli în campania ”Încalță un copil de iarnă”.

În 2022, în orașul nostru, organizatorii campaniei au încălțat peste 200 de copii și au îmbrăcat peste 50. Există însă în continuare copii care merg prin ploaie sau zăpadă în papuci de cauciuc sau în teniși găuriți, pentru că familiile lor nu le pot asigura o pereche de ghetuțe, copii din centre de plasament care niciodată nu au primit un lucru nou.

Astfel și în 2023, Fundația Zurli și Asociația Divers doresc să încalțe și în această iarnă copii care să meargă zâmbind la școală!

Așadar, ce zici? Vrei să faci un copil fericit cumpărând și donând o pereche de încălțăminte nouă până pe 15 decembrie 2023?

Pachetele trebuie să conțină doar lucruri noi, iar pe lângă o pereche de ghetuțe, vă încurajăm să puneți și alte lucruri necesare unui copil cum ar fi: hăinuțe noi și groase, să le țină de cald iarna (bluze, geci), o carte, o jucărie, o căciulă, un fular, rechizite pentru școală.

Gândește-te la zâmbetele lor!! 😀

Dacă ți-am indus dorința de a face un cadou și o faptă bună, îți spun și unde poți aduce/trimite donațiile tale: la sediul organizatorilor, din Târgu Mureș, Str. Avram Iancu Nr. 29 zilnic între orele 10:00 – 13:00 și 17:00 – 19:00, respectiv sâmbăta între orele 10:00 – 13:00.

Dar din dar se face rai! 😀

Post a Comment