Târgu Mureş
21 Jul, Sunday
21° C
TOP

Încalță un copil de toamnă

Prin campania “Încalță un copil de toamnă” Fundația Zurli și Asociația Divers doresc să încalțe, de toamnă, copii care de multe ori nu au cu ce să meargă la școală.

Sunteți invitați să cumpărați și să donați o pereche de încălțări noi pentru copiii care, în toiul iernii, poartă în picioare cârpeli de la frați sau părinți. Persoane fizice, juridice, companii mici și mari sunt invitate să se alăture acestui demers prin care an de an, Fundația Zurli ajunge acolo unde oamenii nu își imaginează că există copii care au nevoie să fie văzuți și ajutați. 

În România anului 2022, există în continuare copii care merg prin ploaie ori zăpadă în papuci de cauciuc ori în teniși găuriți, pentru că familiile lor nu le pot asigura o pereche de ghete, copii din centre de plasament care nu au mai primit un lucru nou niciodată.

Prin campania Încalță un copil, Mirela Retegan – fondatoarea brandului Zurli își propune să încalțe cu ghete noi copiii care nici nu îndrăznesc să viseze la ghete sau haine noi. 

Pachetele trebuie să conțină doar lucruri noi, iar pe lângă o pereche de ghetuțe, sunteți încurajați să puneți și alte lucruri necesare unui copil: haine noi, groase, să le țină de cald iarna (bluze, geci), o carte, o jucărie, o căciulă, un fular, rechizite pentru școală. 

Pachetele sunt așteptate la sediul Asociației Divers, Str. Avram Iancu Nr. 29, zilnic între orele 10:00-13:00, sâmbătă între orele 10:00 – 13:00 până pe 02 decembrie 2022.

Pentru informații suplimentare îi puteți contacta pe organizatori la nr. 0265-311727 și/sau office@divers.org.ro.

Rezultatele campaniei pot fi urmărite AICI.

Post a Comment