17 Jun, Monday
0° C
TOP

Interviu Imre Vizi

Va scriam zilele trecute despre Vizi, că a fost cel mai fain concurent din a 4 a rundă de la Vocea României. Aseară am fost să-i iau un interviu să-l mai întreb una alta, că mi se pare foarte fain şi amuzant omu’.  Despre Vizi pot să vă spun cam aşa:  are 26 de ani, e născut la Batoş şi e necăsătorit. Tin sa mentionez că eu n-am pus aşa de multe întrebări pentru ca lui Vizi îi place să vorbească şi răspundea anticipat la ce vroiam eu să-l întreb  dar oricum l-aş fi întrebat.

Mihai:Ce s-a schimbat în astea 3 zile? sa fii cu atâtea televiziuni şi radiouri pe cap?

Vizi: Mă e bine. Ca simţi ca eşti apreciat… pentru ceea ce faci.

Mihai:Cum faci  să impresionezi atâţia oameni?

Vizi: Pai este un singur secret…  sa fii natural.  Şi eu am fost… nebunul ăla care a venit desculţ pe scena. De fapt mă ardeau picioarele şi când mi-am dat jos tenişii mă ardeau şi mai tare. Dupaia m-am luat cu cântatul ca să nu-mi murdaresc tenişii şi am uitat , am intrat aşa pe scenă. Dar n-a avut nimeni nimic cu mine. Nicio treaba…

M: Şi ce-a zis lumea?

V:Azi la Batos: măăă, apăi tu n-ai pantofi?

M: tu ce studii ai?

V:Oricum la facultate m-am înscris ca să scap de armata prima data  la conservator la ID . Dar după ce am primit adeverinţa că-s student mi-am scos dosarul. Dupaia am făcut acotoria unde am şi terminat…

M:Cum a fost să ţii secretul din august până acum că s-au întors toate scaunele?

V:Mă eram nerăbdător dar oricum n-am avut încotro că am semnat un contract.  Oricum era ciudat să mă laud că eu sunt cel mai tare. Şi după cum se vede şi aşteptarea asta fost benefică… pentru că a fost o surpriză pentru toată lumea.

M:Ce părere ai despre faptul că eu am prezis că o să se întoarcă toate scaunele şi că o să-l alegi pe Moga?

V:Da’ Tu de unde ai ştiut?

M:Păi m-am prins dintr-un promo că se intorc toate scaunele şi am zis că-l alegi pe moga ca el te poate vinde cel mai bine.

V:Mă să ştii că ai dreptate…  Dar să ştii că toţi aştia (nr. antrenorii) îs foarte de treabă. Zici ca nici nu sunt vedete…. foarte faini.

M:Şi aţi făcut pregătiri pentru dueluri?

V:Păi duelurile nu sunt live. La Dueluri se decide cine intră la show-urile live.

M:Deci sunt deja înregistrate…

V:Daa… Oricum eu nu prea am idee cum funcţionează că nu m-a interesat. Eu m-am dus , mi-am făcut treaba fără aşteptări şi făceam ce ziceau. Îmi dădeau de mâncare , m-aduceau,  mă duceau. Îmi ziceau că acum cânţi.  Eu nu m-am uitat nici la Vocea României de anul trecut că eram prin ungaria

M:aaaa da da, că ai participat la ceva x factor unguresc.

V:De fapt era un fel de Românii au talent numa’ că-i zicea Ungurii au Talent şi n-am participat ci am acompaniat pe cineva la chitară. (râsete glume pe faza cu ungurii şi românii)

M:Acuma apropo de asta … ar fi foarte tare ca să ajungă un maghiar, că eşti maghiar, Vocea României. Ce zici de treaba asta?

V: de fapt să o zicem pe aia dreaptă eu sunt Ungur. pe mine nu mă interesează mă. Am avut eu o întâmplare prin Italia şi m-am lămurit. Şi până la urmă când ma duc acolo îs român, când ma duc  în Italia îs român, când mă duc în Ungaria îs român că pe ăia nu-i interesează ! că la mine pe buletin scrie oricum român. Aşa că dacă ma întrebi eu îs român. Mie să nu-mi zică niciun român că eu îs ungur şi n-am ce căuta în Bucureşti. Atâta timp cât suntem fraţi de suferinţă eu îs român.

M:Şi acum ai mai multe concerte dacă ai apărut la Vocea României?  te caută lumea?

V:Mă îs numa’  3 zile.  Deci deocamdată nu m-a căutat nimeni dar cine ştie?

M: Oricum ştiu că nu prea ai voie să faci multe chestii cât eşti legat de show…

V:Sincer nici n-am citit contractul. Atâta ştiu că am contract cu ei şi am foarte multe restricţii

M:dar măcar ai voie să votezi…

V:Da’ pe cine să aleg? am de unde alege? (urmează o descriere bestială  a clasei politice, nepublicabilă şi pe care o să o ţin eu pentru posteritate. Numa’ vă fac în ciuda. Atât)

M: Dar care sunt beneficiile din participarea la Vocea României?

V:Mai mult ca toate e fain că te simţi profesionist. E foarte fain să mergi pe scenă iei microfonul , cânţi, dai microfonul înapoi  ai terminat treaba şi mergi mai departe. Nu-ţi baţi capul cu nimic nu cum facem noi, cărăm boxe ,scaune etc. Ştiu că ţine numai câteva luni treaba asta dar e fain să te bucuri de ea…  O să trebuiască să mă reobişnuiesc după dar deocamdată mă simt apreciat.

M:Ştii că ţi-s fan … te urmăresc mai ales dacă-i din mureş trebuie să te susţin…

V: Ştii că şi Cristi Nistor e acolo. Tipul ăla din Luduş, avea o piesă coji de portocală.

M:Mă uite că nu ştiam… de fapt n-am observat că urmăresc showul.  oricum mersi fain… Şi sporuri!

ţin să vă precizez că înregistrarea e mult mai faină dar e imposibil de reprodus complet. Cât mai e prin mureş vizi , luaţi-l la poveşti trageţi-l de mânecă… că-I de treabă şi e super amuzant.

Comments (8)

 • babe

  articol de cacat.scris neprofesionalist.in schimb, vizi e cel mai tare.

  reply
  • Sandra Sc

   Neprofesionalist?!

   reply
 • babe

  si ca sa nu spui ca nu am argumentat:
  1.greseli de limba : ”pentru ca la Vizi îi place să vorbească ”
  2. odata folosesti diacriticele, odata nu ( intr-un articol public sunt obligatorii diacriticele )
  3.limbaj colocvial, ceea ce nu e permis
  Cz.:zero barat din aceste puncte de vedere.

  reply
 • Anca

  Mno’ Mihai eu apreciezi ceea ce faci, imi place acest blog dar 65 de like-uri sunt pentru Vizi mai mult decat pentru interviul in sine. Incet, incet greselile mentionate de bebe vor fi la nivelul trecutului. Bravo Vizi. Iti tin pumnii.

  reply
 • babe

  Ma bucur ca ai luat in considerare ”observatiile” mele. Respecta-ti cititorul si vei fi respectat.Succes si o seara buna pentru toata lumea.

  reply

Post a Comment