Târgu Mureş
07 Dec, Tuesday
5° C
TOP

JCI EduClub Târgu-Mureș

Noul an ne aduce și continuarea frumoaselor întâlniri JCI EduClub organizate de JCI Târgu-Mureș. Ceea ce a pornit din pasiune pentru lectură, s-a transformat într-o activitate de dobândire a cunoștințelor în toată regula.

În cadrul acestor ediții se urmăresc atât proiecții de documentare, cât și se citesc cărți pe teme precum economie, dezvoltare personală, politică, psihologie, istorie, științe ale naturii, beletristică ș.a. (în funcție de preferințele grupului) pe baza cărora se poartă discuții și se împărtășesc opinii.

În fiecare ediție, vizionarea documentarului ascunde o surpriză foarte faină pentru participanți. La încheierea acestuia, membrii JCI testează atenția participanților printr-un quiz rapid legat de documentarul vizionat, iar câștigătorul quizului primește drept premiu o carte! How cool is that?

Evenimentul din data de 31 ianuarie (ora 19:00 în BackStage) are un invitat special și anume domnul profesor de limba și literatura română Bogdan Rațiu, care va vorbi despre pasiunea de a citi. Acesta a fost, de asemenea, nominalizat la concursul TOYP România 2016 și speaker la ediția TEDxTârguMureș 2015.

Și știți care e partea cea mai mișto? Intrarea este LIBERĂ.

Nu știu cum sunteți voi, dar noi de-abia așteptăm să învățăm ceva nou și să purtăm o discuție cu oameni frumoși în timp ce ne delectăm cu o băutură delicioasă. Ne vedem acolo!

FB event

Post a Comment