Târgu Mureş
29 Nov, Wednesday
2° C
TOP

JCI Meet Up – activităţi şi voluntari

Una din cele mai satisfăcătoare activităţi, pentru mine, este şi va rămâne voluntariatul. De mai bine de 5 ani îmi dedic o parte din timpul liber acţiunilor în care cred şi am primit înapoi mai mult decât mă aşteptam. De fapt, perspectiva mea asupra tuturor lucrurilor s-a schimbat de când îmi canalizez energia spre astfel de proiecte.

În Târgu Mureş puteţi găsi mai multe acţiuni de voluntariat, iar una din cele mai complexe experienţe este oferită de JCI Târgu Mureş, deoarece acţiunile lor nu sunt într-o singură direcţie (social, mediu, educaţie) ci le înglobează pe toate.

Ceea ce e foarte mişto pentru ca în final poţi tu să alegi ce vrei să faci şi în ce anume vrei să te implici. În calitate de fostă membră JCI Târgu Mureş vă recomand să mergeţi la întâlnirile lor, cu siguranţă veţi găsi ceva care să vă surâdă.

Săptămâna aceasta are loc un Meet Up cu membri JCI Târgu Mureş, unde puteţi afla mai multe. Mergeţi, aveţi numai de câştigat şi cunoaşteţi o mulţime de oameni faini. Întâlnirea are loc miercuri 12 octombrie la Hotel Grand de la ora 6,30 la 8 seara. Enjoy 🙂

Post a Comment