Târgu Mureş
15 Jul, Monday
33° C
TOP

Review Weekend la Fabesca Boutique Hotel

A fost o seară dăruită nouă, o seară de răsfăț, de relaxare și de apreciere a muzicii și mâncării bune!

Fabesca Boutique Hotel și-a întâmpinat clienții cu o ambiență aparte, într-un restaurat cu specific mediteranean recent inaugurat. Un restaurant în care detaliul, minimalismul și perfecțiunea au fost pionii principali.

Pe muzica de saxofon a lui Lori Sax  și pe vocea Gențianei lumea a început să vină, sala restaurantului mediteranean devenind în scurt timp atracția și locul unei seri deosebite.

img_3399-fabesca

Cu un Welcome Drink și cu un Open Bar seara a devenit și mai relaxată și mai plăcută iar micile și gustoasele aperitive ne-au pregătit pentru ceea ce avea să urmeze, și anume, un Tasty Buffet Dinner pregătit de Chef Andrea Costa.

Muzică bună, dans, povești și stare de bine! După mai multe piese, am fost invitați în restaurantul tradițional unde ne-a așteptat un bufet rece cu specific mediteranean de-li-cios!! Sincer!! 😀 

Dacă chef Andrea s-a ocupat de pretențiile noastre culinare, Dj Andrei Chelbezan s-a preocupat ca spiritul petrecerii să nu piară, dar în același timp să cinăm într-o atmosferă cât mai adecvată.

Nu ne-am abținut de la nimic! Toate preparatele ne-au făcut cu ochiul, toate au fost pe placul clienților, dovadă a fost golirea și reumplerea repetată a bufetului. Creveți în sos Pesto, Salată din fructe de Mare, Grisine în Prosciutto Crudo, Săculeți cu ton și dovlecei, Crapaccio de Caracatiță, Tartine cu Foie Gras, Mousse de somon cu lămâie, sunt doar câteva dintre preparatele chef-ului Andrea.

img_3318-fabesca

img_3326-fabesca

Deserturile și fructele aranjate cu atenție au încheiat cu succes acest bufet rece. Bune, bune toate prăjiturileee… (după ce am mâncat…mult, am aflat că va urma și un bufet cald :)) )

img_3350-fabesca

img_3359-fabesca

După o așa masă copioasă și gustoasă, am continuat restul serii în restaurantul mediteranean alături de cei doi artiști care nu s-au lăsat până nu și-au văzut publicul dansând 😀 (și au reușit!)

img_3387-fabesca

Pregăți sau nu, dar curioși de ceea ce ne așteaptă, am redevenit clienții restaurantului tradițional unde, un miros ispititor ne-a condus spre bufetul cald.

Mușchi de porc cu sos Fabesca, Cocoșel de țară picant, Legume în sos Tempura, Cartofi noi cu rozmarin și ulei de măsline, Creveți Giant Black Tiger și multe alte bunătăți. O ploaie culinară de gusturi, arome, delicii care au reușit, cu siguranță, să încânte chiar și cele mai pretențioase gusturi.

img_3413-fabesca

img_3429-fabesca

Seara, indubitabil, nu s-a terminat aici ci a continuat cu dans și stare de bine, Gențiana și Lori Sax menținând atmosfera până noaptea târziu.

Pentru că după o astfel de seară un drum spre casă este tare greu, mulți clienți au optat pentru a înnopta la Fabesca Boutique Hotel alegând una dintre camerele hotelului. Cu siguranța nu au regretat alegerea! 🙂

O seară încheiată cu zâmbetul pe buze și, pentru mulți, un weekend de excepție.

Felicitări Fabesca Boutique Hotel/Restaurants and Coffee Lounge,  chef Andrea Costa și artiștilor pentru o seară/weekend reușit! 😀

Photo Credit: Dorin Bonta

dorinbonta.ro

Post a Comment