Târgu Mureş
25 Apr, Thursday
9° C
TOP

Joi se (re)Deschide Select Boutique Club

Long Story short: pentru cei care nu au răbdare să citească ce-am scris eu mai departe: Joi pe 10 ianuarie se redeschide selectul cu ideea originală ca joia să facă seară studenţească. :)) dati-mi voie să fac pe mine de râs….

Eu niciodată nu o să pricep de ce toată lumea ţine neapărat să-mi demonstreze că n-am dreptate când am demonstrat de atâtea ori că ştiu ce vorbesc în zona de entertainment şi servicii.  Asta fac toată ziua, la asta ma pricep cel mai bine şi mi-am făcut site-ul când deja aveam experienţă cu serviciile HORECA şi promovarea, nu l-am făcut  înainte ca să învăţa din mers.

Am prevestit inchiderea selectului prin martie  2011  şi am avut dreptate evident în anul următor  era închis. Că oricât mi-am bătut gura şi am încercat să explic că un local nu trăieşte ca şi cântecul dintr-o sâmbătă într-alta şi daca ai mai puţine locuri decât office-ul  nu-i zice club şi nu te apuca să te dai club că nu eşti.

Na acuma se redeschide şi acum e altfel…. nimeni nu ştie cum altfel dar e. Cu un DJ şi MC de eşalonul 2 şi event manager picat din lună nu mă aştept la minuni.  Adică nu va fi nimic mai diferit decât până acum. Să dai băutura ieftină într-un loc care arată ca Selectul înseamnă să-ţi aduci toţi clienţii de la Mioriţa şi de la Croco Bar în buricul centrului şi să n-ai bani să-ţi plăteşti oameni ca lumea pentru servicii.

Selectul ca să meargă trebuie regândit complet. Eu aş face cafenea , lounge, restaurant, aş pune lumini cât mai naturale  i-aş schimba numele, aş face în loc de club pivniţă de vinuri şi bucătarie şi le-aş da clasă la  toate restaurantele din centru cu chestii fine şi cu gust şi al dracu’ de scumpe . Iar dacă mi-ar trebui studenţi de la Medicină sau studenţi în general (deşi în mureş e un target prost studenţimea) i-aş zice Medical Selection Club, aş face seara studenţească sâmbata şi în primele 6 luni i-aş ruga pe clienţi să scrie feedback pe pereţi cu markere UV iar după 6 luni dacă nu am ajuns la aşteptările clienţilor măcar la 80% i-aş invita pe toţi cu baroasele. dar aşa-s eu mai nepriceput….

Informaţiile importante sunt aşa: Joi de pe la 10 se deschide toată treaba, 5 lei intrarea înainte de 12 şi 10 lei după 12. Vă avertizez că sunt vreo 8 – 10 mese cu totul plus încă 2 pe scări deci orientaţi-vă din timp.  Băutura va fi ieftină, 9 lei Long Drinks, 4 lei shotul şi 5 lei berea.

ca să exemplific cât e de mare selectul vă pun şi o poză luată de le ei de pe Facebook ca sa nu fie discuţii că manevrez eu şi vă spun sigur ca e aşa de 2 ani de zile şi mira-m-aş să fie ceva schimbat acum. poza e din prin decembrie 2011… 

Poza e făcuta de pe scări de la intrare sunt 6 mese , dupaia e DJ-ul şi vis-a-vis o scenă şi mai sunt 4 mese mai mici şi barul. Şi mai sunt una sau două  mese în stg fotografului pe scări. e cât 2 sufragerii medii…

 

Comments (10)

 • imi vine sa borasc…dar de dragul ca chef LSTGM o sa ma imbat pana lesin si o sa borasc

  reply
 • si on topic…daca vrei studenti de la medicina faci asta https://www.facebook.com/MedicationLiverpool?fref=ts

  reply
 • Radu

  “promovarea nu l-am făcut înainte ca să învăţa din mers.” m-am oprit din citit dupa propozitia asta.

  reply
 • Cip's

  Salut. Daca zici ca ai experienta in segmentul horeca, atunci presupun ca iti dai seama ca, “cluburile” de genul select nu sunt facute pentru public. Acestea sunt doar locatii “strategice” pentru bani pesini, rapizi. Locatie noua, in centrul Tg-Ms-ului, atrage rapid atentia marilor producatori de bauturi care incep sa se bata intre ei, care sa iti de-a mai multi bani pentru un contract de exclusivitate. In urma acestor contracte primesti bautura “gratis” garla, care iti permite sa dai berea la 5 lei si long-drinks la 9 lei. Sa nu mai vorbesc de logistica primita, care va decora curtea cuiva in viitorul apropiat. Dupa cateva luni de astfel de intamplari, in care se schimba de vre-o 2-3 ori exclusivitatea, se intampla imposibilul. Insolventa. Asta e visul Romanesc. Sau cum imi place mie sa-l numesc, Viata din’ainte de dupa.

  reply
 • $u

  Oameni picati de pe luna? Interesant.

  Daca esti tu asa priceput de ce nu faci ceva? E usor sa critici tot. Eu zic sa-ti vezi de extensiile tale si cauta-ti fete gen Alina Ceusean si poate o sa strangi bani suficienti ca sa iti deschizi un local 🙂 Atunci o sa facem si noi un “blog” ca sa dam cu parearea despre crasma ta. Habar nu ai cu ce se mananca!

  reply
 • Am fost,am vazut

  Numai cocalari si tarfite pe acolo.

  reply

Post a Comment