Târgu Mureş
16 Jul, Tuesday
37° C
TOP

Kindness in a Box

În spiritul sărbătorilor, 112 Coffee & Co. și Atti Team organizează o campanie pentru familiile și animalele de companie aflate în dificultate!

Știm deja cât de mult pot face diferența micile gesturi de bunătate, dar poate că ne dăm seama mai puțin cât de multe persoane ar aprecia bunătatea noastră. Hai să ne unim pentru a face sărbătorile și sezonul de iarnă mai luminoase și mai ușoare pentru ceilalți! 

O cutie de cadouri plină de bunătate nu este întotdeauna un lucru mare pentru noi, dar pentru alții poate fi totul.

De aceea, între 1 și 18 decembrie 2022, la 112 Coffee, va fi primită bunătatea TA!

Tot ce trebuie să faci este să aduni o cutie plină de accesorii care pot fi de folos în timpul iernii. Poate fi vorba de îmbrăcăminte, sau materiale de igienă, alimente neperisabile (conserve, ingrediente uscate și produse de bază) sau poți să te gândești chiar și la animalele de companie, deoarece, acolo unde proprietarii nu au prea mult și animăluțele vor aprecia bunătatea.

Ca experiența să fie și mai bună, va avea loc și un Pup-up Coffee, așa că pe 17 decembrie 2022 sunteți așteptați împreună cu patrupezii la o întâlnire cu cățeii, în același loc obișnuit, petfriendly, de pe strada Enescu!

Și, pentru a face experiența de donare și mai satisfăcătoare, dacă te alături, organizatorii îți vor oferi o cafea delicioasă pentru fiecare cutie adusă în cafenea! Oricând aduci donația în timpul perioadei de colectare, baristele îți vor oferi în schimb o cafea gratuită. 

La finalul perioadei de colectare, echipa Atti Team va face livrări către familiile nevoiașe din Târgu Mureș și din împrejurimi, asigurându-se că toate donațiile sunt livrate înainte de Crăciun.

Alătură-te și tu!

Hai la Pup-up Coffee pe 17 decembrie, hai cu “zâmbete la cutie” oricând între 1 și 18 decembrie 2022 și simte bucuria pe care o vei face! 

Post a Comment