Târgu Mureş
11 Dec, Monday
1° C
TOP

Koker – noul brand care ajunge în Promenada Mall

Domnișoare și doamne dragi, vă aduc o veste bună!! 😀

Un nou brand, spaniol, vine începând cu data de 27.04.2018, în Promenada Mall!! El esteee…. KOKER!

 

Al doilea magazin al spaniolului brand deschide, al doilea magazin din România, la noi în oraș!

Creativitatea fără limite, calitatea materialelor, designul deosebit și prețurile accesibile sunt punctele forte pe care mizează tinerii designeri spanioli de la KOKER, un brand exclusiv feminin, cu peste 20 de magazine deschise în Spania, Portugalia, Mexic sau SUA, iar de anul trecut și în România.

Filozofia brandului KOKER este unică.

Dincolo de designul deosebit al hainelor pe care mizează brandul, care degajă multă personalitate și libertate, colecțiile KOKER mizează pe unicitatea culorilor, pieselor și a mărimilor. Niciun produs nu poate fi găsit în magazine în mai mult de 3 bucăți, pe maxim 3 culori sau combinații de culori.

În plus, foarte multe dintre haine sunt cu talie unică. Doar că la KOKER, talia unică nu se referă la o mărime universală, care vine bine oricui! Fiecare haină își caută stăpâna căreia să îi vină perfect.

Mai mult, brandul nu se bazează pe tendințele modei atunci când lansează colecții, ci desenează tendințe. Creații proprii, originale, într-o gamă variată de materiale, texturi și culori. Tocmai de aceea, după lansarea fiecărei colecții, nimic nu se repetă de la o săptămână la alta. Toate magazinele sunt aprovizionate constant cu modele noi, iar look-ul magazinului se schimbă aproape radical de la o săptămână la altă.

Un alt element pe care nu-l veți întâlni în alte magazine este că la KOKER vi se propun outfit-uri complete. Astfel, dacă nu aveți talent în a face combinațiile perfecte, consilierii de vânzări sunt instruiți să facă asocierile care să vă avantajeze și să vă reprezinte personalitatea.

Începând cu ziua de 27.04.2018,  în magazinul KOKER din Promenada Mall Târgu-Mureș, veți putea găsi noua colecție de primăvară-vară, în culori pastelate sau vii, în combinații inedite, îndrăznețe pentru tinerele pasionate de modă sau cuminți în cazul doamnelor care vor ținute casual lejere, numai bune pentru a le îmbrăca la serviciu sau la o plimbare prin oraș.

Un lucru este sigur: nicio ținută nu este plictisitoare la KOKER!

Așadar, ne vedem la Koker în Promenada, da? 😀

P.S: în curând, se vor putea plasa și comenzi on-line, pe www.koker.ro.

Post a Comment