Târgu Mureş
25 Apr, Thursday
9° C
TOP

La mulţi ani cu ocazia zilei de 8 martie!!!

Astăzi de 8 martie mai multe localuri au diverse promoţii.

Echipa noastră a mai scris un articol despre câteva dintre ele, iar acum, pe grabă, mai scriu despre ce am aflat, pe ultima sută de metri.

  • În Backstage, astăzi, domnele şi domnişoarele primesc un cocktail din partea casei.
  • Cei de la Gallery The Pub anunţă cel mai salbatic 8 martie din oraş. Muzica este asigurată de Dj Nykkotin & Alex Mish, iar pentru a le sărbătorii pe reprezentantele sexului frumos, organizatorii le oferă acestora shot-uri din partea casei, nelimitat.
  • Old City Pub găzduişte astăzi un show de karaoke, iar între ora 19.00 şi 20.00 este happy hour, adică toate băuturile alcoolice sunt la jumătate de preţ, excepţie făcând vinurile.
  • În Office este astăzi party cu denumirea The Office Girl-Friends Party, nu pot exact să vă spun cum se va desfăşura, dar puteţi încerca şi apoi să ne spuneţi şi nouă cum a fost. Valabil pentru orice alt local în care ajungeţi în această seară. Aşteptăm păreri, impresii şi nu în ultimul rând poze :).

Dacă nu aveţi făcut nici un plan, acestea sunt câteva din localurile unde puteţi să sărbătoriţi această minunată zi a femeilor.

Vă urez şi eu un sincer şi călduros la mulţi ani, tuturor doamnelor şi domnişoarelor , iar vouă bărbaţilor vă recomand să vă răsfăţaţi iubitele, în fiecare zi, ca şi când ar fi 8 martie.

 

Post a Comment