Târgu Mureş
18 Jun, Tuesday
25° C
TOP

La Narghilerie

Sunt o fană declarată a narghilelei şi am hotărât că e momentul să  fac un review al localului unde consum cel mai des acest produs.

Localul despre care vorbesc este “La narghilea” de pe str Bolyai, cum se coboară dealul pe partea dreaptă, la vreo 80 de m.  Vineri seara am început-o acolo, pentru că pe mine şi prietena mea ne-a lovit o poftă de narghilea şi în oraşul ăsta, în afară de Dublin, care mai niciodată nu au cărbuni, este singulul localul unde poţi să te răsfeţi cu o narghilea.

Pentru început, trebuie să spun că localul e cam micuţ, adică rişti să te simţi înghesuit şi cu siguranţă vei auzi toate poveştile de la mesele vecine. Vă spun, în localul acesta nu vă scapă nimic, pentru că oamenii stau efectiv unii lângă alţii, aşa că dacă aveţi de discutat secrete de stat, alegeţi alt local. Produsele sunt ok şi foarte atractive financiar. Cocktail-urile sunt sub 10 lei, sucurile sunt la preţ normal, iar ceaiul e foarte bun, mai puţin cel verde. Nu îl recomand sub nici o formă, pentru că nu a avut nici un gust. Era mai mult apă clocită. Despre servire, personal şi patron am doar cuvinte de laudă, sunt amabili, prietenoşi şi au gusturi muzicale bune, pentru că muzica de regula îmi încânta auzul, spre deosebire de aseară în Incanto, unde vă spun sincer că muzica mult mult prea magic fm-ică, m-a făcut să părăsesc localul.

Despre produsul principal, narghileaua, mi-am format o părere bună. Preţul este acceptabil 9,5 RON, şi suliniez asta pentru că am fost în alte oraşe în localuri unde o preţul era de 20 de lei. Aici au arome de mere şi cireşe, iar noi de obicei alegem de mere. În primele minute e foooarte bună, gustul sublim, fumul dens, dar la un moment dat, fie noi în calitate de consumatori nu facem ceva corect, fie narghileaua îşi pierde din calitate, pentru că devine înecăcioasă. Apoi îşi revine şi tot aşa. Pe noi, oscilaţia aceasta nu ne-a împiedicat niciodată să revenim, pentru că ne place narghileaua prea mult. Avem o pasiune într-atât de mare, încât o dată la două săptămâni, cel puţin, ne prezentăm pentru a ne lua doza :).

Cam acestea sunt gândurile mele despre localul “La Narghilea”. Dacă sunteţi consumatori ai produsului, sau doar vreţi să ieşiţi undeva la o bere, nu e o alegerea rea. Am să revin cu singuranţă acolo în săptămânile ce urmează.

Am lăsat câteva poze aici.

Comments (6)

 • mihai

  de obicei trebuie curatata partea aceea cu staniol pentru ca senzatia aceea de “innecat” se datoreaza focului prea mocnit…..cel putin eu asa pateam cand imi ziceau clientii ca se inneaca cu fumu 😀

  reply
 • Zsolt

  Eu am primit un sfat bun de la patronul acestui local. Cand simti ca te inneca fumul sa iei joc chestia aia care acopera carbunele si sa-l lasi 10 minute. Daca vrei sa scapi si mai rapid de senzatie de innecat poti sa sufli aer in narghilea si astfel iasa fumul innecator.

  reply
 • Ma narghileaua e ok…localul si el…atat doar ca nu prea gasesti niciodata loc :))…Eu de cateva zile trec aproape zilnic ca mie dor de narghilea…si surpriza…tot timpul e plin :)…poate imi zici tu Paula un interval orar in care sti ca e mai lejer

  reply

Post a Comment