Târgu Mureş
30 May, Thursday
17° C
TOP

Lana del Rey la Sziget!

Deci… nu pot exprima ceea ce simt în cuvinte. ❤Lana del Rey❤, my baby, my love, vine la Sziget. În seara zilei de 10 august vom avea ocazia să o vedem în carne și oase pe una dintre cele mai mișto artiste (după părarea mea chiar cea mai) ale deceniului.

Ați putea crede că exagerez, dar nu e deloc așa. Fata asta cântă de la 18 ani și în 2000 a scos primul album digital intitulat Lana del Rey, după care și-a pus celebrul videoclip Video Games făcut de ea pe Youtube, atrăgând atenția generală și semnând un contract cu Interscope Records.

Un an mai târziu, în 30 ianuarie 2012 (chiar de ziua mea, cadou mai bun nici nu se putea), și-a lansat faimosul album Born to die compus în întregime de ea cu care practic a cucerit lumea. Acesta ne-a oferit hiturile Born to die, Blue Jeans și ultraremixatul Summertime Sadness (versiunea The Paradise Edition include și Ride). Ce mulți nu știu, e că Lana a scos scurtmetrajul Tropico format din cele trei piese de pe Paradise Edition: Body Electric, Gods and Monsters și Bel Air cu bucăți de poezie între. Atât vizual, cât și auditiv, întregul concept expune într-un mod fabulos o poveste a păcatului și iertării. Vă recomand să îl vedeți mai jos în întregime.

În 2014 vine cu noul Utraviolence, un album matur, serios și apreciat de critici.  Ultraviolence, Shades of Cool și West Coast au fost hiturile de pe acest material. A urmat Honeymoon și anul trecut mult așteptatul Lust for Life pe a cărui copertă zâmbește pentru prima oară (nu vă lăsați păcăliți de look, Lana e cea mai veselă și drăguță în interviuri sau relațiile cu fanii).

Pe scurt, eu nu știu ce faceți voi în 10 august, dar să știți că pe mine mă găsiți leșinată de emoție la main stage-ul de la Sziget.

Alți anunțați sunt Fever Ray (minunați și aștia, știm cu toții hipnotizantul soundtrack de la Vikings), BØRNS Asaf AvidanDon Diablo,  AURORA (altă creatură interesantă, dați un search pe Youtube la Murder Song), Unknown Mortal OrchestraZHU, TUJAMO, Damian Lazarus & The Ancient Moons, Jan Blomqvist & Band și SG Lewis.

Guys, luați-vă biletele până mai sunt, se anunță o ediție incendiară! ❤

 

Post a Comment