18 Jun, Tuesday
0° C
TOP

Concert Suburbia 11 în Office!

Tot mai multe și felurite concerte se întâmplă în Clubul Presei în ultima vreme. Weekend-ul ăsta se va întâmpla concertul trupei Suburbia 11 din Sibiu!

Combinație energică de ska-reggae-punk, la care se adaugă vesele elemente de muzica balcanică – Suburbia 11 e trupa născută la Sibiu în 2015 care reușește să transforme orice concert într-un party. În cei doi ani de la înființare și până în prezent băieții din ”Suburbie” au reușit să ducă sound-ul lor vibrant pe scenele mai multor festivaluri, începând cu Sziget Festival (Ungaria) în 2017 și continuând cu cele din România – Street Food Festival (Sibiu), Focus Festival (Sibiu), Holzstock Festival (Sibiu), Szfera Festival (Tîrgu Mureș), Interferences Theatre Festival (Cluj), dar și în diverse cluburi din Sibiu, Cluj Napoca, București, Tîrgu Mureș, Brașov, Bistrița. În pauzele dintre concerte, pot fi găsiți în studio, înregistrând piesele pentru viitorul album.

Cinci la număr, membrii formației sunt: Marius Dan (voce), Medve Sandor (trompetă, melodică,
trombon), Dragoș Pătrău (chitară, backing vocal), Bogdan Munteanu (bas, backing vocal) și Alex Ciobotaru (tobe) și îi vei putea întâlni în 17 martie de la ora 22:00. 

Band support: 15 RON

Post a Comment