Târgu Mureş
17 Jun, Monday
17° C
TOP

Lansare album Șase(+) Vița de Vie în Dublin Irish Pub

Dacă vă era dor să dați tare basul și cu toba mare (mie cu siguranță mi-a fost), atunci trebuie să ne vedem neapărat în 24 februarie în Dublin Irish Pub pentru că băieții de la Vița de Vie își lansează noul album Șase(+).

Șase/Șase este spart în două albume, prima parte o lansăm pe 29 octombrie la Arenele Romane în București, iar a doua, pe 20 mai 2017. Este <planul nostru cincinal> pe un an jumătate, început pe 20 februarie 2016 cu un concert aniversar și susținut, de-a lungul anului, cu un single pe fiecare 20 ale lunii.

– Adrian Despot

Această primă parte a albumului se numește Șase (+) și conține 6 piese. Cinci dintre acestea au fost dezvăluite pe parcursul acestui an în întregime fanilor abonați la newsletterul VdV: Luna și noi, Pe plajă-n Vamă la 5, Inimi surde, Somn ușor – Join the Band și Metaforă de toamnă și Hai încearcă – feat. Cosmin Lupu – Days of Confusion & Planet H.

Veți găsi la eveniment și albumul care are o grafică concepută de Agi (Adrian Iota), iar cele șase simboluri de pe copertă, fiecare aparținând uneia dintre piese, sunt așezate în forma unui zar. În CD se găsesc și alte „surprize”, dar pe acestea le veți descoperi singuri.

Marcați-vă în calendar: 24 februarie, ora 20, Dublin Irish Pub.

Capacitatea este de 250 de locuri, iar biletele se pot achiziționa direct de la locație în felul următor: pre-sale la prețul de 40 lei pentru primele 100 bilete și 50 lei pentru următoarele 150.

Mai multe detalii pe Fb event.

It’s on, ne vedem acolo la o porție de muzică faină! 😀

Post a Comment