Târgu Mureş
16 Jun, Sunday
17° C
TOP

Recenzie Nunta Exclusivă

Acum două zile vă povesteam de startul evenimentului dedicat nunţilor, Nunta Exclusivă, eveniment care are loc în acest weekend la Palatul Culturii.

Sâmbătă am ajuns şi eu la faţa locului de curiozitate dar totodată pentru a mă informa în scopuri personale.

În cadrul evenimentului am dat de furnizori precum Hotel Privo, Hotel Grand, Cofetăria Artizan, Photoshooty, Adonis Travel, Salonul Maria, Tudor Tailor, Salon Paula, Restaurant Colina Sasului, Vanilla Events, Weddia – invitaţii de nuntă, Florăria Francesca, Restaurant Boema, Monsieur Bartender şi alţii.

Am intrat în vorbă cu câţiva furnizori, am aflat informaţii utile, timp în care m-am bucurat de o coregrafie frumoasă pe ritmuri de tango argentinian marca Two to Tango.  Numărul furnizorilor la eveniment nu a fost foarte mare şi cu toate acestea am petrecut aproape de două ore acolo.

La fiecare rochie de mireasă achizitionată, Salonul Maria oferă un vocher în valoare de 300 ron pentru cumpărarea unui costum de mire. Totodată, la colectia 2017, acelaşi furnizor, oferă un discount de 10%.

Preţurile francurilor de la Seroussi sunt între 1.000 şi 1.500 ron iar firma de costume oferă şi o reducere de 10% la cumpărarea oricărui costum.

Tudor Tailor are oferte pe alese. La cumpărarea unui costum şi cămaşă, reducerea este de 250 ron. Pentru un costum, o cămaşă, un papion, butoni şi o batistă, reducerea este de 500 iar în final pentru un costum, o cămaşă, un papion, butoni, batistă, curea şi pantofi, se oferă o reducere de 850 ron.

Weddia oferă invitaţii de nuntă sau pachete de invitaţii cu număr de masă, plic pentru bani, meniu, card decorativ candy bar etc.  Oferta este personalizată pe specificaţiile şi dorinţele exacte ale clientului iar preţul porneşte de la 2,5 ron per invitaţie.

Vanilla Events oferă servicii multiple, cam tot ce ai putea nevoie pentru a organiza o nuntă de succes. Eu am fost interesată de închirierea diferitelor articole şi bineînţeles că se ocupă şi cu acest lucru. I-am dat domnişoarei de la stand adresa mea de e-mail şi mi-a promis ca după eveniment îmi va trimite lista cu toate produsele şi preţurile acestora. De asemenea, suma finală se poate negocia cu patroana firmei.

Agenţia de turism Adonis Travel trimite o fericită pereche de miri a anului 2017 în luna de miere. Tot ce trebuie să faceţi este să şle vizitaţi standul şi să le daţi datele dumneavoastră de contact iar în urma extragerii de duminică de la ora 22.00 puteţi fi acea pereche fericită.

Un concept interesant în materie de evenimente dedicate prezentării furnizorilor de nuntă, o locaţie superbă de care eu personal sunt îndrăgostită de când am venit în Târgu-Mureş, o poziţionare ideală, în inima oraşului; cu toate acestea, în perioada în care am fost eu acolo nu am putut să nu observ numărul mic de participanţi.

Evenimentul este la cea de a 2-a ediţie şi probabil cu cât o să crească numărul ediţilor cu atât va creşte şi notorietatea lui şi odată cu aceasta, numărul participanţilor la eveniment.

În final, mi-a plăcut evenimentul Nunta Exclusivă şi sunt foarte curioasă să văd cum o sa arate cea de a 3-a ediţie.

P.S. Evenimentul continuă şi astăzi până la ora 20.00!

Post a Comment