Târgu Mureş
15 Jul, Monday
32° C
TOP

Lansare Decat o Revista #8 + concert Artan & Razvan (Partizan)

Sâmbătă, 5 mai 2012, de la ora 20, sunteți așteptați în sufrageria celor de la J ai Bistrot pentru lansarea numărului 8 al revistei numite simplu Decât o Revistă. (de fapt e pentru prima dată când se lansează și la noi în oraș această revistă). Și pentru că așa îi stă frumos unei lansări, cu muzică, Artan și Răzvan de la trupa Partizan (una din piesele lor cele mai cunoscute e Fata mea) ne vor încânta auzurile cu un concert acustic.

Decât o revistă e un proiect cu povești despre oameni, cu oameni, cu povești despre realitatea în care trăim, adresată cititorilor inteligenți și curioși. E un proiect pornit dintr-o joacă de copii mari, cred, dar cu texte foarte bine scrise, și care încet, încet se impune pe piața scrisă.  Prețul revistei e promoțional sâmbătă, și este  20 lei!

Din păcate am citit, online doar, foarte puține din articolele publicate de ei, dar recunosc poveștile te impresionează. De exemplu citisem povestea unei femei, supraviețuitoare în lupta cu cancerul, povestea e lungă, cu început, continuare, diferite etape. E povestea unui om obișnuit până la un moment dat, darcare nu te lasă indiferent.

Numărul #8 al revistei le are pe copertă pe Ada Milea, Ana Bănică și Lucia Maria popescu, trei femei  ” care, într-un fel sau altul, au scurtcircuitat modelul „aşa am făcut până acum” şi propun soluţii proprii.” Tot în revistă găsiți “un eseu scris de o femeie care trăieşte într-un regiment de ultraşi si un pictorial cu noul val al filmului românesc.” iar mai multe informații găsiți și pe pagina de facebook a revistei: aici

Sper că v-am trezit interesul pentru această revistă, iar sâmbătă ne întâlnim în sufragerie să o și răsfoim! Și bineînțeles să-i ascultăm și pe Artan și Răzvan!

Let’s have some fun!

Post a Comment