Târgu Mureş
21 Apr, Sunday
9° C
TOP

Lansare Lectura #5 – follow up

Ieri echipa (adică eu, Mihai şi Mircea) de la outinmures.ro, am ajuns la lansare Lectura, că doar v-am zis că mergem. Mircea cu aparatul de fotografiat după el (care poate face poze şi fără blitz),  Mihai cu iubita, eu cu fetele, am ajuns la Teatru 74. A fost interesantă ideea de a pune pe fiecare scaun câte o foaie cu întrebări gen “De ce femeile…?”. Dacă sunteţi curioşi să le citiţi, mă aflu în posesia a 98% dintre ele, pe care le-am sustras după ce lumea a plecat.  Reciclez hârtia!

Evenimentul în sine, nu m-a impresionat foarte mult. Sunt convinsă că s-a muncit enorm pentru acele monoloage, şi merită tot respectul meu pentru asta, dar tot ce au reuşit să-mi transmită a fost frustrare. Femeile sunt nişte frustrate, revoltate, care habar nu au cum să fie fericite. Prea mult dramatism.  Poate asta s-a vrut. Aplauzele au răsunat în Teatru 74!

Evenimentul s-a continuat jos, cu distribuţia revistelor, cu miros de cerneală proaspătă, pe care eu l-am ratat, deoarece adunam hârtiile cu întrebări. Fiecare răsfoia revista. Cred că e un sentiment tare plăcut să-ţi vezi munca pe hârtie, să vezi privirea celui ce răsfoieşte. Revista, recunosc arată foarte bine, cu excepţia coperţii. Şi să mă laud un pic, şi outinmures.ro apare pe coperta interioară. Suntem buni, ce mai!

Atmosfera a căpătat un aer aparte, când Teodora Sântean acompaniată de Vizi Imre a început să cânte. Are o voce fata…avem cu ce ne mândri! Iar restul serii, am socializat. Am  râs unii de alţii, de pozele făcute nefăcute de Mircea, am luat şi autografe (moftul meu!).  Ajunsă acasă, am răsfoit revista, şi gustul care mi-a rămas e că…sunt buni, frate, ăştia care scriu în revistă,  sunt buni!

Anca

P.S.: poze au făcut alţii, le găsiţi aici 🙂

Comments (3)

  • atunci am o retinere in legatura cu parerile tale 🙂

    reply

Post a Comment