Târgu Mureş
15 Jul, Monday
30° C
TOP

Las Vegas Party

În Select Club Boutique e cea mai normală petrecere. Bine , normală după standardele din Select …. dar oricum e o îmbunătăţire. Oricum Cică e Las vegas Party şi musai sa te îmbraci elegant… Acuma nu mă aştept de la Claudiu Aciobăniţei să facă diferenţa dintre Dress Smart, Dress Sharp, Office sau Cocktail (femei si bărbati). Eu cred că asta vroia el să zică şi mă indoiesc că se referea la să zicem Tux (sau frac) şi rochii cu trenă , lungi gen BallRoom. Nu de alta dar nu vreau să-mi imaginez ce se alege de rochiile alea dacă intră în vagon cu ele… dar normal că tot elegant e.

E  suficient că ştie să scrie pe litere elegant. Apreciem Efortul….

Sâmbătă de la ora 22 începe nebunia. Este şi ceva concurs cu Jack Daniels care începe la 22:30….

cu bine

Mihai

Comments (6)

 • dragos

  ma omule in primu rand nu vad care e problema ta….ce te doare asa de tare ca multa lume merge in clubu asta….chiar nu vad ce ai avea u de castigat daca nu ar mai merge lumea in select.. daca tu ai alte gusturi bravo tzie frate….in al doilea rand inainte sa scrii ceva informeaza-te mai bine black jack=joc de noroc jack daniels=bautura alcoolica , eu cred ca e o mica mare diferentza intr-e un concurs black jak si jack daniles:))) asa ca io zic sa te lasi de meseria asta ca nu te prea pricepi si te faci de rusine….fa si tu altceva margi la camp lapescuit…unde vrei u dar nu te mai da mare bloger

  reply
 • dragos

  ma mihai precum spuneam tu nu esti prost doar mai putin informat:d….nu stiu de cate ori ai fost u in select sau in temptation sa vezi ce se intampla intr-o sambata acolo si cum se distreaza lumea….dar afla ca nu e deloc cum spui tu ca sta lumea in diferite colturi si ling un pahar de cocktail doar asa sa fie prezentzi….or fii si dinaia dar sunt putzini si chiar nu-i baga nimeni in seama;))…oricum te invit sa umblii mai mult in select si sa-mi spui apoi care e parerea ta cum se distreaza lumea….si sa nu mai vorbesti din spusele altora sau dupa propria imaginatie….sau daca ai ceva personal cu claudiu,atunci te inteleg;))dar nu mai scrie rau despre select doar asa ca ai ceva personal cu claudiu….

  reply
   • dragos

    deci chiar te invit intr-o sambata imbracat in trening sa vad daca potzi intra in club….deci n-am nimika cu tine dar ma enervezi foarte foarte tare cand vorbesti aiurea…numa si numaprostii vorbesti….ai fost la las vegas party sa vezi ce a fost acolo? io bag mana-n foc ca nu ai fost dar vorbesti sa nu taci…deci io cred ca idiot esti tu si punct….asa ca sa imprumut si eu din limbaju tau:)):))

    reply

Post a Comment