Târgu Mureş
16 Jul, Tuesday
37° C
TOP

De ce nu mă auzi?

Positum4Mureș te provoacă să răspunzi, sincer, la aceste întrebări:

Cât de des ai senzația că ești singur(ă) în 2?

Cât de greu îți este să verbalizezi ceea ce gândești?

Cât de teamă îți este că pierzi relația dacă expui sincer ceea ce crezi? Cât de rapid ajungi în conflict?

Te mai aude? Îl/O mai auzi?

 

Dinamica de relații aduce mereu în lumina Conflictul. Indiferent de cât timp un cuplu este împreună, mai devreme sau mai târziu, se ajunge în impas.

Ce aleg să facă unul sau chiar ambii parteneri dintr-un cuplu?

Aleg să meargă la sală mai des, să iasă mai mult cu prietenii, să inventeze rețete noi și să condimenteze mâncarea mai picant, să alerge printre rafturi după o haină nouă, să se așeze cu orele în fața jocurilor online sau să se izoleze în barul de la colțul străzii.

Ajută însă toate acestea?

A căuta soluții nu strică cu nimic.

Dar se găsesc … cele chiar definesc o persoană? Cele care dau sens relației? Există în vizor doar pronumele “EU” sau partenerii sunt capabil să găsesc răspunsuri cu “NOI” ?

 

Acestea sunt doar câteva din întrebările la care echipa Positum4Mureș se pregătește să te ajute să găsești răspunsul în cadrul conferinței ”De ce nu mă auzi?”, în 20 noiembrie 2019 de la ora 18:00 la Hotel Privo.

 

Conferința “De ce nu mă auzi?” este un proiect de suflet care are ca sursă de inspirație problematica cuplurilor actuale adusă în lumina de cei care îmi trec de mai bine de 13 ani pragul cabinetului, dornici să înțeleagă blocajele care apar inevitabil în relații atunci când acestea se transformă din etapa de îndrăgostire în relații asumate și responsabile.

Ar fi simplu să credem că există soluții magice. Ne dorim rețete rapide și funcționale, descoperite printr-un simplu click, costuri de timp și costuri financiare infime, sau gratuite dacă se poate. Realitatea ne demonstrează însă că nu suntem identici, motiv pentru care soluția unică nu poate fi clar și concis definită.

Mai vrem să luptăm pentru relație în 2?

E importantă implicarea din ambele părți?

Salvează un copil o relație conflictuală?

Sunt întrebări pe care vi le adresez cu curaj și din dorința de a fi realiști în procesul de racordaj fin al emoțiilor din relații.

Oana Raluca Cuesdeanu, trainer și psihoterapeut în Centrul de Psihoterapie Pozitivă Positum4Mures, centru conectat la activitatea internațională a organizației mondiale a Psihoterapiei Pozitive WAPP Wiesbaden- Germania.

 

”De ce nu mă auzi?” este atât pentru tine cât și pentru el/ea, pentru voi ca și cuplu, fie că există sau nu copii. Este o seară dedicată relației de cuplu, descrisă concis și simplu.

 

Înscrierile se pot realiza la: shorturl.at/qzAK7

Prețul unui bilet la acest eveniment este de 60 lei/persoană sau 90 lei/cuplu. (împreună este mereu mai bine) 😉

 

Află mai multe detalii despre eveniment pe www.positum4mures.ro sau pe pagina de Facebook : Positum4Mures

Post a Comment