Târgu Mureş
19 Jul, Friday
32° C
TOP

De ce nu mă auzi?

Positum4Mureș te provoacă să răspunzi, sincer, la aceste întrebări:

Cât de des ai senzația că ești singur(ă) în 2?

Cât de greu îți este să verbalizezi ceea ce gândești?

Cât de teamă îți este că pierzi relația dacă expui sincer ceea ce crezi? Cât de rapid ajungi în conflict?

Te mai aude? Îl/O mai auzi?

 

Acestea sunt doar câteva din întrebările la care echipa Positum4Mureș se pregătește să te ajute să găsești răspunsul în cadrul conferinței ”De ce nu mă auzi?”, miercuri 20 noiembrie 2019 de la ora 18:00 la Hotel Privo.

 

“De ce nu mă auzi ?” este un eveniment public la care pot participa atât cupluri tinere, cupluri mature cât și persoane care nu se află încă în relații sau își doresc acest lucru și nu reușesc să dezvolte relațiii flexibile pe termen lung.

 

Echipa Positum4Mureș pregătește participanților o seară de informare în care se așează lupa pe problemele care apar în cuplu, probleme care au ca sursă de cele mai multe ori conflicte vechi sau modele și pattern-uri de comportament incongruente cu nevoile actuale ale cuplului.

 

Te așteaptă cu drag:

Oana Raluca Cueșdeanu – Trainer și Psihoterapeut

”Conferința “De ce nu mă auzi?” este un proiect de suflet care are ca sursă de inspirație problematica cuplurilor actuale adusă în lumina de cei care îmi trec de mai bine de 13 ani pragul cabinetului, dornici să înțeleagă blocajele care apar inevitabil în relații atunci când acestea se transformă din etapa de îndrăgostire în relații asumate și responsabile.”

 

Cosmin Dumitrache – Medic Specialist Psihiatru

”Menţinerea unor relaţii stabile timp îndelungat este o provocare pentru oricare dintre noi. Niciodată nu e atât de simplu pe cât ne-am dori. În cazul existenţei unei afecţiuni psihiatrice, lucrurile tind să se complice. O tulburare psihică afectează întreg psihicul, nu doar o parte din acesta, astfel întreaga viaţă interioară a persoanei suferă modificări importante, care riscă să se amplifice cu timpul lăsând o amprenta asupra relaţiile interpersonale.”

 

Dragoș Marian – Coach

”În viața de zi cu zi luăm de bună comunicarea – doar vorbim, nu? Ce poate fi mai simplu?

Dar mesajele noastre, și modul în care comunicăm, sunt supuse testului realității. Ce vrem să spunem nu este același lucru cu ceea transmitem, iar ce auzim nu este același lucru cu ceea ce înțelegem. Pe deasupra, și cel care spune, și cel care aude, presupune că mesajul este corect receptat: „Doar ți-am spus!”, „Mi-ai spus altceva!”. La Conferința „De ce nu mă auzi”, vom vorbi despre rolul fiecăruia în comunicare, și despre cele patru combinații de Sinceritate și Politețe care ne descriu modul de a comunica.”

 

Daniela Derczeni – Consultant în Psihoterapie

”Ambii parteneri par că își doresc un copil în egală măsură, iar atunci când în sfârșit miracolul s-a împlinit, relația lor s-a prăbușit sub toate aspectele, comunicarea nu mai e ce a fost și parcă toate discuțiile se rezumă la copil și nevoile acestuia.

Deseori alegem să petrecem timp făcând lucruri mai puțin importante în detrimentul timpului acordat partenerului putând afla astfel îngrijorările, nevoile și așteptările sale.”

 

Întrucât partea cea mai frumoasă a unei conferințe este legată de faptul că pot fi aduși aproape oameni, unici, autentici și extrem de talentați, evenimentul va fi colorat cu un deliciu ritmat susținut de Monica și Dudu Mândru, două voci care vor cânta la unison, două voci prin care orice vers va vibra a viață respectiv cu o provocare la mișcare, venită din partea lui Dani Pavel – Functional Fitness Coach, un om cu ambiții nestăvilite, pasionat de tot ceea ce face și care ne îndeamnă să “facem astăzi ce alții nu fac, ca să trăim mâine cum alții nu pot”.

 

Înscrierile se pot realiza la: shorturl.at/qzAK7

Prețul unui bilet la acest eveniment este de 60 lei/persoană sau 90 lei/cuplu. (împreună este mereu mai bine) 😉

 

Află mai multe detalii despre eveniment pe www.positum4mures.ro sau pe pagina de Facebook : Positum4Mures

Post a Comment