Târgu Mureş
29 Feb, Thursday
5° C
TOP

Lidl inaugurează un nou magazin

Retailer-ul german Lidl va deschide în orașul nostru magazinul cu nr. 195!!

Noul magazin este situat pe strada Gheorghe Doja, nr. 62, are o suprafață de 1200 m² și aproape 100 locuri de parcare. Odată cu deschiderea sa, vor fi create peste 20 noi locuri de muncă.

Inaugurarea magazinului continuă strategia companiei de a oferi zilnic românilor, în zone din imediata lor proximitate, produse de calitate la cel mai bun preț, într-o largă varietate de sortimente. Lidl promovează cu consecvență colaborarea cu producătorii locali, multe dintre mărcile de calitate comercializate în rețeaua Lidl fiind produse în România.

Activând în 26 de țări din Europa, cu mai mult de 170.000 de angajați, Lidl se numără printre primii 10 comercianți de produse alimentare la nivel mondial. Lidl este unul dintre cele mai mari lanţuri de magazine din Europa, cu peste 100 de centre logistice, care asigură aprovizionarea pentru aproximativ 10.000 de magazine. Lidl își atrage clienții cu produse proprii de calitate superioară, panificație mereu proaspătă, diversitate, proiecte de donare, concursuri cu premii substanțiale.

19.05.2016, ora 07:30 este data inaugurării noului magazin!

Deschiderea acestui nou magazin va avea un efect pozitiv asupra orașului, asupra zonei gării, care în ultima perioadă s-a dezvoltat și a devenit mult mai…plăcută și circulată.

 Orarul de funcționare a noului magazin va fi următorul:

  • între 07:30 – 22:00, de luni până sâmbătă, iar
  • duminică, între 08:00 – 21:00.

Le urăm Bine Ați Venit și vouă spor la cumpărături la Lidl! 🙂

Post a Comment