17 Jun, Monday
0° C
TOP

Loungerie II – Fusion Punk Jazz Live în sufragerie J’ai Bistrot !

De la funk la rock, drum’n bass, jazz la trip-hop și punk,  trupa Loungerie II este un experiment muzical cu originalitate și aer de nou ! Închegarea formulei actuale s-a produs în anul 2011, fondatorul ei fiind Miss Tincea (Andreea Tincea)-voce, cea “vinovată” și de piesele trupei.  Alături de chitaristul-backing-vocalist Cătălin Lungu (Abator Industries, Tunesinnaurheads) a orchestrat melodiile, care în cadrul concertelor live sunt interpretate alături de toboșarul Daniel Iliescu, basistul Doru Boeriu, chitaristul Dan Michiu și solistul-vocal “spoken word” Andrei Bucureci.

Muzica produsă de acest proiect nu își propune să reconforteze, ci să creeze și să traverseze emoții. Cum se deosebește trupa Loungerie II ? Spre deosebire de trupele care stau foarte mult în sala de repetiții, la Loungerie II a evoluat prin concertele live. “Cu toate că teoretic în studio ar trebui să fii mai relaxat, lucrurile vin altfel pe scenă. Noi am evoluat acolo unde e adrenalina” (Andrei).

Lounge pentru că ar trebui să fie easy listening, dar nu este . Au început cu muzica lounge de puburi, apoi au trecut prin perioada electro-ului, în final ajungându-se la formula de acum. II în numele trupei pentru ca niciunul dintre oamenii cu care a mai cântat Miss Tincea piesele să nu se supere pentru folosirea numelui.” Trupa noastră este lounge și orangerie. Era ceva care să te ducă în zona de fresh, de portocale, de viu. Acum nu mai e chiar atmosfera asta, suntem mai noir.”

J’ai Bistrot îți propune să încerci în 19 aprilie, începând cu ora 9 pm, seara Loungerie II ! Gustă proiectele muzicale din plin !

Intrarea de face pe cele 2 uși  și este 10 lei !

Post a Comment