Târgu Mureş
23 May, Thursday
14° C
TOP

Lovitura de teatru : Hotii şi SEX

Şoc. Vineri 28 octombrie avem două piese de teatru în Oraş. Şoc Ambele de la ora 19….

Prima,  Hoţii , se joacă la teatrul 74. Se anunţă interesantă , despre 3 tipi care spun o poveste …. fiecare după tipologia lui. Personal cred că o să o ratez dar mi-ar place să aud o părere despre această piesa. Rezervări puteţi face Online pe www.teatru74.ro un bilet pentru studenti e 10 lei normal e 15.

A doua recomandare este piesa SEX la teatrul Studio. S-a jucat şi stagiunea trecută şi din păcate nu am ajuns. Dar probabil vineri o să-mi fac timp să ajung. E interesantă prin prisma faptului că la această piesa publicul stă pe scenă. Rezervările trebuie făcute din timp…  un mail pe raluca@uat.ro . Biletul e 4 lei pentru studenţi şi elevi (şi pensionari) sau 8 lei întreg.

Comments (2)

  • Oana

    Daca imi amintesc bine, am fost la piesa “Hotii”, nu a fost cea mai buna piesa pe care am vazut-o, insa actorii sunt foarte tari. Acum depinde si de gusturi…

    reply
  • spectator

    Hotii a fost cea mai tare piesa care am vazut-o. simplu. fara efecte tehnice folosite degeaba. un spectacol in care se vede maiestria actorilor. reusesc sa te tina o ora jumatate cu povestea lor. nu te plictiseste. ma gandesc ca e foarte greu sa tii o ora jumatate un public in scaun. si sa il tii si cu sufletul la gura fara sa te ridici de pe scaun. doar vorbind. excelenta lectie de actorie. unii actori de la teatrul din centru ar trebui sa mearga mai des la teatrele din cetate. sa vada cum se face meseria asta. nu sa isi bata joc de ea. oricum recomand ambele piese. intotdeauna e o placere sa vezi tinerii studenti jucand. au foarte mult entuziasm si incearca sa isi faca treaba cat mai bine.

    reply

Post a Comment