Târgu Mureş
25 Apr, Thursday
10° C
TOP
„M de la Iepure“,

„M de la Iepure“, se joacă vineri seara, online

„M de la Iepure“, este o poveste despre aspiraţii şi prietenie, în ritmuri de hip hop.

Compania „Liviu Rebreanu“ a Teatrului Naţional Târgu Mureş te invită să te instalezi comod în fotoliu, ca şi când ai fi în sala de spectacol, şi să vizionezi înregistrarea unui spectacol care a făcut deliciul publicului în stagiunile precedente.

Vineri, 19 iunie 2020, la ora 20:30 ești aşteptat pe canalul de YouTube al Companiei „Liviu Rebreanu“ să vizionezi „M de la Iepure“ de Andreea Radu, în regia lui Ovidiu Caiţa.

„M de la Iepure“ este o poveste (aproape) reală a unor prieteni crescuţi şi educaţi de cartier. Povestea se naşte din amintirile celor doi şi din revolta efectivă împotriva vieţii de jos în care s-au născut, fără a avea posibilitate de alegere. Pe ritmuri de hip hop şi cu visuri măreţe M şi Iepure pornesc pe drumul Germaniei ca cei mai buni prieteni, iar ceea ce se întâmplă acolo le va schimba radical vieţile.

Din distribuţie fac parte Luchian Pantea (M) şi Csaba Ciugulitu (Iepure).

Regia îi aparţine lui Ovidiu Caiţa, textul şi dramaturgia de scenă au fost semnate de Andreea Radu, scenografia a fost concepută de Măriuca Ignat, muzica şi sound design-ul au fost realizate de Cornel Sorian, iar regia tehnică a fost asigurată de Stelian Chiţacu.

Spectacolul este recomandat persoanelor cu vârsta de

🛑 16 ani +

Pentru a rămâne conectat cu teatrul și în această perioadă, abonează-te la canalul teatrului de YouTube, pentru a primi notificări despre noi conținuturi. 🙂

#stayhome #staysafe #enjoyTeatrulNational #enjoy #MdelaIepure

Post a Comment