Târgu Mureş
20 May, Monday
16° C
TOP

M.I.S.A.PĂRUT la Teatrul Național

Remember MISA? 😀

Reactor de creație și experiment Cluj Napoca lansează M.I.S.A.PĂRUT la Sala Mică a Teatrului Național Târgu-Mureș joi 15 iunie 2017 de la 19.00 în Sala Mică.

M.I.S.A.PĂRUT este un spectacol pe un text de Alexa Băcanu, în regia lui Dragoș Alexandru Mușoiu, scenografia aparținându-i lui Andrei Pop. Muzica este semnată de Danaga, iar fotografiile folosite în spectacol sunt realizate de Cătălin Grigoriu.

Distribuție: 

  • Cătălin Filip
  • Raluca Mara
  • Oana Mardare
  • Bogdan Bob Rădulescu

M.I.S.A.PĂRUT pleacă de la scandalul mediatic legat de Mișcarea de Integrare Spirituală în Absolut și relația ei cu justiția din România. Din povestea extrem de complexă din jurul MISA, creatorii M.I.S.A.PĂRUT au ales să vorbească în principal despre aspectele cele mai personale, despre modul în care au fost afectate de scandal persoanele care practică yoga la școala MISA, în special o tânără femeie care a fost internată cu forța la psihiatrie din cauza asocierii ei cu gruparea yoghină.

În final, în loc de concluzii, rămân întrebări: ce este normal? Cât de periculoasă e o presă în căutare de scandal cu orice preț? Ce moștenire în atitudine și gândire ne-a rămas de la regimul comunist? Cât de mult preț punem pe libertatea individuală versus tradiție? Ce se întâmplă când morala e confundată cu legea?

Spectacolul nu este recomandat persoanelor cu vârsta sub 16 ani. Atenție! Spectacolul folosește stroboscop și nu este recomandat persoanelor cu epilepsie sau cu pace-maker.

Biletele pot fi achiziţionate de luni până vineri între orele 12:00 şi 17:30 la Agenţia de Bilete a Palatului Culturii sau la casa de bilete a teatrului de luni până vineri între orele 09:00 şi 15:00 şi online: www.biletmaster.ro

Ne vedem la teatru! 😀

Post a Comment