Târgu Mureş
21 Apr, Sunday
7° C
TOP

Noi variante de cazare la Untold

Tu unde o să ”locuiești” în perioada 3-7 august?

Cei care încă nu sunt siguri, să stea cu ochii bine deschiși că avem informații noi despre Untold. S-au anunțat variante noi de cazare ⛺

CAMPINGUL UNTOLD 2017 ÎN BAZA SPORTIVĂ TRANSILVANIA

Mai sunt doar 55 de zile până la cel așteptat festival din Europa, UNTOLD, așa că organizatorii lansează astăzi, locurile de cazare disponibile pentru perioada festivalului. Tinerii pot alege între campingul UNTOLD, care în acest an va fi amenajat în baza sportivă Transilvania și campusurile studențești din Cluj-Napoca. Căsuțe dotate modern și corturi de lux, toate sunt pregătite pentru festivalierii din întreaga lume care vin în vară la cel mai bun festival din Europa, UNTOLD.

Atmosfera unică a festivalului va fi completată și în acest an de experiențe inedite în campingul UNTOLD. Tinerii vor avea de ales între mai multe posibilități de cazare. Pe lângă hotelurile și pensiunile din oraș, în acest an sunt din nou puse la dispoziție până la 3000 de locuri în campingul care va fi amenajat în baza sportivă Transilvania, adică la 20 de minute de mers pe jos până la zona festivalului. Campingul va fi păzit 24 din 24 de ore și va avea facilități precum: dușuri, toalete, apă curentă, foodcourt, stație de reîncărcare a gadgeturilor, credit point, mini market, punct medical, locuri de parcare și activități tematice pe timp de zi. Opțiunile de cazare sunt:

• Cort Propriu / 95 de lei / 1 persoană / 4 zile

• Regular Tent / 360 de lei / 2 persoane (cortul rămâne cadou) / 4 zile

• Pampus / 2600 de lei / 4 persoane / 4 zile

• UNTOLD Hut (căsuță)/ 2600 de lei / 2 persoane / 4 zile

 

PESTE 1300 DE LOCURI ÎN CAMPUSURILE STUDENȚEȘTI DIN CLUJ-NAPOCA

În CAMPUSUL UNTOLD fanii vor avea posibilitatea să se cazeze în camere cu 4 paturi în căminele universitare ale USAMV și ale Universității Tehnice din oraș. Camerele de cămin vor avea pază pe tot parcursul șederii și recepție non-stop.

 Camere Premium (Cămin USAMV – Str. Motilor nr. 74-76) – 1200 ron / pat / 4 nopți – baie proprie, 2 persoane în cameră-

 Camere Confort (Camine UTCN – Observator nr. 34) – cu baie proprie – 450 ron / pat / 4 nopți

Mai multe informații despre facilitățile fiecărei opțiuni de cazare găsiți pe site. 🙂

Post a Comment