Târgu Mureş
25 Apr, Thursday
10° C
TOP

Macklemore & Ryan Lewis, Biffy Clyro și Birdy la Sziget 2017!

Programul Sziget 2017 devine tot mai bogat pe zi ce trece, așa că dorim să-ți spunem ce artiști cool tocmai au fost anuntați. Îi știi, îi asculți și-ți dorești să-i vezi în viitorul cât de cât apropiat. Poate-i vei vedea chiar mai repede decât te-ai fi așteptat. 😀

Despre cine e vorba? În primul rând, inconfundabilii Macklemore & Ryan Lewis. Nu spune că n-ai fredonat niciodată versurile “I’m gonna pop some tags/ Only got twenty dollars in my pocket”. Toată lumea va ști că minți!

Cine urmează? Biffy Clyro! Ar fi trebuit să-i vedem la noi în țară anul trecut, la Spellground Festival, dar n-a fost să fie. Anyway, îi veți putea vedea pe Insula Libertății!

De Bridy n-aveți cum să nu fi auzit. Dacă n-ați auzit de hit-ul ei Wings, care e mai recent, sigur ați auzit măcar o dată Skinny Love, și nu am nici un dubiu că v-a plăcut.

Pe lângă aceste nume de rezonanță, au mai fost anunțați Breaking Benjamin, Tycho, Don Diablo, Marteria, Allah-Las, Bakermat și HVOB.

Toți aceștia te așteaptă între 9 și 16 august, la Sziget Festival 2017. E doar la 6-7 ore de mers cu mașina din Mureș. Umple-ți mașina cu cei mai dragi prieteni, și ne vedem acolo!

TICKET INFO

FB event

Photo credits: Rockstar Photographers

Post a Comment