Târgu Mureş
21 Jul, Sunday
20° C
TOP

Magazinul Lidl se închide pentru modernizare

Magazinul Lidl din Târgu Mureș, situat pe strada Livezeni, nr. 6, va fi închis pentru modernizare!

Lidl își propune să îmbunătățească permanent experiențele clienților în timpul cumpărăturilor și, din acest motiv, va investi în reamenajarea magazinului Lidl situat pe Strada Livezeni, nr. 6, acesta urmând să fie închis în zilele de 13 și 14 septembrie 2016, urmând a se redeschide în data de 15 septembrie.

Odată cu finalizarea lucrărilor de reamenajare, magazinul Lidl își va întâmpina clienții cu un nou aspect, mai modern și mai apropiat de dorințele lor. În noul design al magazinului va predomina culoarea antracit, iar signalistica va fi realizată în culorile alb și negru, pentru o lizibilitate sporită.

În plus, pentru că Lidl este o companie orientată către sustenabilitate, va aduce o serie de îmbunătățiri în ceea ce privește economisirea de energie, dar și funcționalitatea. Astfel, pentru a ajuta clienții să găsească mai ușor produsele preferate, toate grupele de marfă vor fi reamenajate. Totodată, pentru a face mai comod accesul la produsele congelate, vor fi montate congelatoare verticale.

În perioada 15-25 septembrie, magazinul Lidl de pe Strada Livezeni, nr. 6 îi va așteapta pe clienți cu oferte speciale și cu reduceri. Pe durata lucrărilor de modernizare a unității, clienții își vor putea face cumpărăturile în magazinele de pe Strada Sinaia, nr. 3 și Strada Gheorghe Doja, nr. 62.

Post a Comment