Târgu Mureş
12 Apr, Friday
13° C
TOP
mALL BLACK FRIDAY

mALL BLACK FRIDAY la Shopping City Târgu Mureș: reduceri de până la 70%!

Da, am ajuns în acea perioadă a anului în care dacă aveai bani puși deoparte, îți poți lua adio de la ei. 🛍️🛍️

În perioada 13-22 noiembrie, Shopping City Târgu Mureș desfășoară campania mALL BLACK FRIDAY, iar cele mai cunoscute branduri de modă și accesorii, frumusețe, home & deco, IT&C, jucării și multe altele, își așteaptă clienții cu oferte promoționale, reduceri de până la 70% și premii instant. Oferte de nerefuzat pregătesc și restaurantele din food court pentru preparatele în regim take-away sau pentru gustările care pot fi savurate pe terasă după o sesiune de cumpărături în siguranță. De asemenea, vizitatorii care vin îmbrăcați exclusiv în negru pe data de 13 noiembrie, pot câștiga instant  premii (în limita stocului disponibil).

Premii instant ALL BLACK

Pentru că în această perioadă Shopping City Târgu Mureș premiază adevăratul BLACK FRIDAY, primii 40 de clienți care se prezintă la Info Desk în ținută ALL BLACK pe 13 noiembrie, primesc instant un cadou de la SEPHORA.❤️

Mai mult, cumpărăturile la mall le pot aduce, prin tragere la sorți, premii valoroase ALL BLACK. Între 13-22 noiembrie, la cumpărături de minim 150 de lei pe maximum 2 bonuri fiscale, vizitatorii pot câștiga la tombolă un aspirator robot cu mop XIAOMI MI, un televizor  FULL HD  Samsung Smart TV Led sau un espressor cu capsule Tchibo Easy Black. Regulamentul complet de participare poate fi citit aici.

În plus, de mALL BLACK FRIDAY, magazinele preferate de modă, frumusețe, sport, IT&C, jucării, home & deco își așteaptă vizitatorii cu promoții între 10% și 70 % între 13-22 noiembrie. Printre acestea se numără branduri cunoscute, potrivite pentru toate gusturile și vârstele, precum: Emag, Flanco, Carrefour, Sephora, Bigotti, Deichmann, CCC, GRID, Tezyo, Various Brands, New Yorker, Gerovital, Yves Rocher, Douglas, Nobila Casa, Teilor, SEVDA, Sabrini, Meli Melo, Esquiste, Jolidon, Gatta, Smyk, Hervis și multe altele. Pe 13 noiembrie, o selecție de magazine își vor întâmpina clienții mai devreme, printre care Carrefour (începând cu 06.30), Flanco & Emag (începând cu 07.00) și multe altele.

Bucură-te de Black Friday  și #shoppingînsiguranță!

Știm că experiența cumpărăturilor de Black Friday înseamnă mai mult decât o comandă online: este inspirație pentru cadouri, pentru outfituri, în timp ce te plimbi prin magazine sau prin galerii; înseamnă bucuria de a proba și certitudinea că vei cumpăra întocmai pe măsura și pe placul tău, plăcerea de a pleca pe loc cu produsele pe care le-ai cumpărat și pe care vrei să le porți sau să le testezi imediat. Mai mult, o sesiune perfectă de cumpărături se încheie savurând, pe terasă sau acasă, preparatul tău preferat cumpărat de la restaurantele din food-court, fast-food-uri care s-au pregătit și ele cu oferte speciale în perioada 13-22 noiembrie. 

 Pentru ca vizitatorii să se bucure de toate acestea fără griji, Shopping City Târgu Mureș s-a pregătit cu toate măsurile de siguranță pentru o experiență de shopping offline și cu un ghid creat special pentru această perioadă, care include cele mai importante lucruri de respectat în vizita la cumpărături. 

Măsuri sporite de protecție în mall

Shopping City Târgu Mureș a implementat un plan de măsuri suplimentare de siguranță, care are drept obiectiv principal prevenirea răspândirii Covid-19 și este concentrat pe doi parametri principali: asigurarea distanțării sociale de minimum 2 metri și asigurarea dezinfectării constante a centrului comercial.

Printre măsurile cu rol preventiv, menite să asigure condiții sigure pentru shopping, menționăm: instalarea unor dispensere cu dezinfectant în mai multe puncte cheie, aerisirea și filtrarea aerului din centrul comercial o dată la 3 ore, instalarea unor benzi de distanțare socială în zonele unde se poate crea aglomerație, benzi cu suprafață nanoseptică pe suprafețele frecvent atinse.

În plus, Shopping City Târgu Mureș asigură distanțarea în centrul comercial prin asigurarea în medie a unui perimetru de 20 mp pentru o singură persoană, în spațiile comune (galerie, zone cu trafic intens etc). În aceste condiții, Shopping City Târgu Mureș asigură spațiul necesar distanțării sociale.  

Accesul în centrul comercial este permis doar clienților care poartă mască de protecție, iar această măsură este obligatorie și pentru personalul din magazine și echipa administrativă. Mai mult, conform reglementărilor autorităților, la intrarea în centrul comercial, a fost implementat un sistem pentru verificarea temperaturii clienților. În plus, în dreptul fiecărei intrări a fost instalat câte un dispenser cu dezinfectant pentru mâini pentru a fi folosit de fiecare client la accesul în clădire.

Așadar, dacă ești gata de cumpărături, îmbracă-te în negru și hai la mALL BLACK FRIDAY!

Post a Comment