Târgu Mureş
25 Jun, Tuesday
21° C
TOP
pasarea retro

Spectacolul de succes Pasărea retro/Retromadár gratuit online!

O supriză foarte plăcută vine de data aceasta din partea Festivalului Național de Teatru: un spectacol pe cinste (credeți-mă pe cuvânt, am ajuns și eu la el în trecut) va fi difuzat gratuit timp de 48 de ore la sfârșitul lunii noiembrie!

Spectacolul Pasărea retro se lovește de bloc și cade pe asfaltul fierbinte a Companiei Tompa Miklós, Teatrul Național Târgu Mureș evocă cu nostalgie și ironie România anilor ’70, viața din perioada socialismului care prin rememorare se întinde până în prezent.

Producția regizată de Radu Afrim va fi difuzată gratuit pe site-ul festivalului la data de 28 noiembrie 2020 începând cu orele 19.00 și va fi disponibilă cu subtitrări în engleză și română timp de 48 de ore aici.

Ce este FNT

În acest an Festivalul Național de Teatru (FNT) din București va avea loc în perioada 22-29 noiembrie 2020. Denumit FNT30 / FNT ALTFEL, în spiritul schimbării, festivalul se bazează pe dialogul dintre trecut și prezent și își va difuza programele artistice exclusiv prin mijloace multimedia. Ediția din acest an este o „reînviere” entuziastă dar și sinceră a trecutului Festivalului Național de Teatru, cu o nostalgie pentru trecut, dar încercându-se în același timp formularea unor răspunsuri concrete la întrebarea:  ce a fost și ce a devenit festivalul în teatrul românesc?

Photo: Bereczky Sándor | http://bereczky.ro

Post a Comment