Târgu Mureş
21 Apr, Sunday
9° C
TOP

Mananci gratis un an de zile

Nu ştiu dacă aţi observat noul banner de la noi din dreapta. Teoretic n-am nicio obligaţie să scriu acest articol practic n-am subiecte aşa că scriu.

Campania e destul de simplă şi interesantă: e o tombolă care vă cere doar să vă înscrieţi. Singurul efort pe care trebuie să-l faceţi e să mergeţi în restaurant şi să depuneţi în urnă acel tichet pe care teoretic ar trebui să-l primiţi în poştă. Dacă nu-l primiţi puteţi cere unul din restaurant. Premiul cel mare care se anunţă în decembrie este  1 an de zile , o masă pe săptămână la restaurantul Maris. Nu ştiu ce să spun că include această masă dar sper să aflăm cât de curând.

Noi am trecut de vreo două ori pe la  Maris şi e ne-a plăcut. o dată am şi scris

vreau să ştiu cum  vi se pare campania?

Comments (4)

  • e genul de campanie la care e foarte important să citești explicația, care întoarce numele. vrei să mănânci gratis un an? dar numai joia, de parcă oamenii sănătoși mănâncă o dată pe săptămână.

    reply
  • Treaba asta e la fel ca si cupoanele alea de pe groupon, unde cumparai un anumit de fel de mancare cu 1 leu(indifirent de pretul ei normal. Cand sunai la restaurantul respecti sa iti faci rezervare sau sa iti aduca acasa iti spunea ca vor fi locuri libere peste 3 luni.:) Desi undeva era specificat ca sunt disponibile maxim N cupoane(unde N<70) si poti comanda in orice zi a saptamanii.

    Mi se pare foarte funny urmatoarea chestie, o sa mergi pana in restaturant doar sa depui un cupon in tombola?:) oare nu te constrange sa mergi sa si comanzi ceva?:)

    reply

Post a Comment