Târgu Mureş
15 Jul, Monday
29° C
TOP

Start-Up Lab

Am uitat să vă povestesc despre una din cele mai faine iniţiative din Mureş. Start-Up Lab e un fel de focus group care îşi propune să educe tinerii pentru a porni start-up-uri în zona tehnologiei.  Domnul Profesor Dumitru Rădoi e gazda acestor întâlniri.

Ce se întâmplă de fapt? păi în primul rând la fiecare întâlnire se alege câte o temă. eu am participat la două, How to pitch şi Business model. La unele sunt mai multe peroane la altele mai puţine … depinde. Ideea e că de fiecare dată se aduc informaţii noi interesante. De exemplu azi a fost invitat special domnul Orlando Szasz de la Renania , care după toată prezentarea unor modele de business la nivel teoretic a venit şi ne-a povestit concret ce înseamnă un business. Cu bune cu rele, hopurile de care te loveşti, principiile pe care trebuie să le aplici atunci când vrei să faci ceva.

Întâlnirile astea nu au loc la date fixe sau intervale regulate aşa că cel mai bine e să daţi join meet-up, aruncaţi şi nişte cuvinte despre voi ca să vă cunoască lumea şi primiţi pe mail când e următoarea întâlnire. am auzit că data viitoare vine ceva CEO meseriaş.

 

Post a Comment