Târgu Mureş
25 Apr, Thursday
9° C
TOP

Mancare la Old City

Hehe … de mult tot am aşteptat vestea bună. Pentru cei care nu ştiu , acolo unde e acum Old City, a fost până anul trecut un restaurant cu specific mediteranean.  S-a modificat mult de atunci… dar oricum în mintea unora a rămas ideea de restaurant.

Acum Old City este un pub ceea ce înseamnă că supe , ciorbe , tocăniţe… nu o să vedeţi. E şi normal că nu prea merg cu bere  mâncărurile prea elaborate şi în plus nu cred că mi-ar place să merg în Old seara şi să mă pun pe mâncat chestii de-asea complicate. Nu le-aş vedea locul ….

În schimb puteţi merge în Old City pentru nişte gustări , snackuri absolut formidabile. Vă spun sincer că de mult n-am văzut un meniu aşa de interesant.  Şi să nu credeţi că au reinventat bucătăria …. ci pentru că s-au străduit ca fiecare sortiment să fie deosebit, să aiba îngrediente de cea mai bună calitate şi să fie oarecum în zona asta … eco , cu multe legume. În plus este o grijă deosebită pentru prezentare. Nu ştiu cât de des mergeţi voi în restaurante sau dacă mâncaţi în oraş şi în meniu sunt poze dar cred că sunt maxim 3 localuri în oraş unde mâncarea din farfurie e exact ca cea din poză. Iar Old City e unul dintre ele…

Vă las şi o poză făcută de mine cu mobilul la porţia e Old City KePUB…   ca să vedeţi că e la fel ca în poza de prezentare. Dar ideea ar fi ca acum când încă sunt la început să le daţi şi voi feedback, sugestii , impresii astfel încât ei să poată îmbunătăţi. Eu am zis ca la KePUB ar merge foarte bine un Tzatziki …. le puteţi spune la faţa locului sau pe pagina lor de facebook.

În rest în meniu găsiţi de toate de la Costiţe la Weißwrust , de la şprot la somon , de la Calamari la Creveţi … şi foarte multe legume în foarte multe forme… iar preţurile sunt mai mult decât acceptabile majoritatea în jur de 10-12 lei.

Post a Comment