Târgu Mureş
22 May, Wednesday
17° C
TOP

Saga

Acum vreo 2 săptămâni am făcut una din întâlnirile noastre de echipă … şi pentru că aveam chef să încercăm ceva nou am mers la SAGA. Terasa din centru de lângă Foto Smiley – şi unde a fost anul trecut Terasa Hipnotique.

Deşi locul e deja tradiţional pentru terase noi o să suţinem că e o terasă nouă şi o vom trata ca atare.

Ca şi spaţiu fizic pot să vă spun sigur că e cea mai răcoroasă terasă din centru pentru că o ajuta arhitectura…  E între nişte clădiri mari şi nu are soare direct aproape deloc. Din punctul acesta de vedere e super. Ca spaţiu e oarecum micuţă  nu cred că are mai mult de 40 de locuri de stat jos… deci prea mulţi oameni nu prea au cum să intre deodată. Iar dacă se umple tearasa de băutori de bere nu stiu ce-o să iasă căci cel mai mare neajuns acolo e că au o singura toaleta şi pentru bărbaţi şi pentru femei.

În rest ca şi preţuri sunt ok normal să zic aşa, cu nimic deosebit faţă de alţii.  Dar tipic pentru orice local nou deschis , nu au nici stocurile bine făcute nici personalul nu prea are habar ce are sau nu în stoc.  aşa că noi am păţit să cerem după 2-3 încercări “ceva ce aveţi”. :))

Dar nu ne putem plânge că nu au fost amabili şi că nu se străduiesc doar că se simte lipsa de experienţă.  Acum din ce am mai vorbit cu lumea şi cu ceva surse din interior … să ne aşteptăm la ceva evenimente frumoase , deosebite şi un pic altfel decât ne-am obişnuit.  Primul l-a anunţat Alina Ceuşan la ea pe blog.

Aşa per total e ok ca terasă …. sunt la început şi ştim cu toţii că tot timpul se nasc Talente şi mor Speranţe aşa că n-as vrea să ma antepronunţ.  Ce nu-mi place la ei că au pagina de Facebook unde preferă să ştearga comentariile pe care nu le înţeleg decât să răspundă la ele.Nu ştiu dacă e cea mai deşteaptă mişcare când îmi stergi mie comentariile … dar na fiecare după nivelul intelectual şi capacitatea de pricepere.

Poze de la terasă … la noi pe facebook.

Comments (2)

  • Popa Adrian

    Hai mai mihaie ca esti prea de tot….ce daca iti sterge careva postarile de pe facebook ca doar nu esti vreun pasa….si ce treaba are inteligenta omului cu review-ul tau…si apropo de revview….daca tot faci asta….incearca sa te limitezi la comentarii despre local…impresii si alte treburi care au legatura strict cu localul…asta e parerea mea si cu riscul de a fi facut troaca de porci o si sustin…bafta

    reply

Post a Comment