Târgu Mureş
21 May, Tuesday
26° C
TOP

Medifun 2017

Ah…studenție, studenție… Vin cândva și acele zile, acele nopți albe petrecute nu în fața cărților ci împreună cu mulți oameni faini și prieteni puși pe distracție, petrecere și poftă de a concura unul împotriva altuia în concursuri care mai de care mai faine, creative și provocatoare! Pe scurt: Medifun!! 😀

Liga Studenților din Tîrgu Mureș lansează în spațiul public anunțul oficial pentru Festivalul Cultural, Artistic și Sportiv MEDIFUN 2017! 

Fără Zahăr, The Kryptonite Sparks, DJ Sauce, DWLS, Dobix, Ma:tei, Erik, Scopter, Ion și Macarie sunt doar câțiva cu care ne vedem în 4-8 Octombrie#Medifun17 #GoFunYourself #TirguMures #LSTGM

Publicată de Medifun pe 6 Septembrie 2017

Fiind un eveniment cu tradiție pentru Liga Studenților și pentru municipiul Tîrgu Mureș, se dorește marcarea ediției XVII introducând un concept unic pentru noțiunea de festival. Fiind un proiect unic la nivel local și național, organizatorii își propun să își pună amprenta definitoriu, la fel cum s-a întâmplat și în cazul proiectelor pilon: Congresul Internațional pentru Studenți, Tineri Medici și Farmaciști Marisiensis sau Universitatea de Vară pentru Elevi. Peste 100 de voluntari vor fi implicați în construirea evenimentului, voluntari fără de care acest festival nu ar putea fi posibil.

Anul acesta, MEDIFUN 2017 se va desfășura în perioada 4-8 octombrie, în trei locații diferite.

Abordarea festivalului îmbină utilul cu plăcutul, reușind să aducă un farmec deosebit comunității. Pe lângă workshop-urile și atelierele pregătite în cadrul festivalului, nu vor lipsi campaniile de sănătate publică specifice Ligii Studenților.

Festivalul va avea două componente:

 

●       Componenta de concurs. Principiul cu care au fost obișnuiți participanții rămâne valabil și anul acesta, pe baza competiției între echipe, urmând ca la final, în urma probelor din domenii precum sport, cultură, logică, lucru în echipă și multe altele, una dintre echipe să devină câștigătoare.

●       Componenta de festival. Cele patru zile vor fi animate de peste zece artiști naționali și internaționali, nelipsite fiind activitățile recreative și culturale, cu un puternic impact asupra comunității:

👉 Street art and other visual arts. , Fără Zahăr

👉 DJ Sauce, The Kryptonite Sparks

👉 Andrei Puiu , DWLS

👉 Ma:tei , Dobix

👉 Ion b2b Scopter

👉 Macarie b2b Erik sunt doar o parte dintre artiștii care vor urca pe scenă.

Păstrând astfel o doză de mister, locațiile evenimentului, în număr de patru, vor fi făcute publice în curând, fiecare locație fiind aleasă strategic, atât din punct de vedere al capacității, cât și al spațiului util pentru desfășurarea activităților. Astfel, festivalul va beneficia de o locație indoor pe raza municipiului Tîrgu Mureș și alte trei locații outdoor.

În perioada următoare vor fi făcute publice toate detaliile, se vor prezenta informații despre achiziționarea biletelor, precum și multe alte surprize.

Înscrierile au început deja!! Abia aștept să văd câtă imaginație au avut echipele în ceea ce privește costumele și numele echipei și câtă culoare va fi pe străzile mureșene! 😀

Stai cu ochii pe noi! Revenim cu alte detalii! 😉

Post a Comment