Târgu Mureş
26 Feb, Monday
7° C
TOP

Medifun ’17

Liga Studenților Tîrgu Mureș dă stratul la distracție cu evenimentul Medifun 2017 !

Ajuns la cea de-a 17-a ediție a acestui eveniment, cu multă experiență acumulată, studenții au venit cu o locație nouă, un line-up nou și echipe noi, totul desfășurându-se în perioada 4-8 octombrie 2017.

Festivalul studențesc Medifun s-a format și a crescut de-a lungul anilor ca fiind patru zile de jocuri după regulile studenților organizatori. Echipele au un steag, un imn și o scenetă de prezentare. Ele vor concura în probe sportive, culturale, sociale și probe surpriză. De obicei cele surpriză dau tot farmecul, mai ales că pot fi organizate în orice moment al zilei sau nopții, iar conținutul lor va fi știut de prea puțini organizatori ca să poți afla ceva dinainte. Noaptea în schimb, toată lumea se unește la petrecerile puse la cale cu distracție în stil studențesc până la orele dimineții.

Anul acesta vă invităm să vă alăturați distracției, cu artiști precum Macanache, Fără Zahăr, Ska-nk, Gojira&Planet H, DJ Sauce și mulți alții. Puteți achiziționa abonamente zilnice (Day Pass) pe loc sau puteți participa la concursul de share pe pagina noastră de Facebook pentru a câștiga cele două abonamente puse la cale. 😀

Post a Comment