Târgu Mureş
19 Oct, Tuesday
7° C
TOP

Programul de After School „Comunitatea Școala de Valori Mureș”

Liceeni tîrgumureșeni, sunteți vizați!

Sunt sigur că o bună parte dintre voi știți de proiectul GROW. Auziți de el în fiecare an și o bună parte din voi și participați la acesta. Ei, dacă știți de GROW, tot ce se poate că ați auzit de Școala de Valori, asociația care organizează proiectul. Dar oare câte lucruri știți voi despre Hub-ul Școala de Valori Tîrgu-Mureș deschis nu de multă vreme? Vă spunem noi câte ceva.

SDV-ul (Școala de Valori) a dat startul căutării a 40 de liceeni care vor deveni parte a programului de After School „Comunitatea Școala de Valori Mureș”. Acesta se va desfășura pe durata unui an, propunându-și să-i ajute pe participanți în dezvoltarea încrederii de sine și a curajului de a-și pune ideile în practică, prin ateliere de educație non-formală și crearea de proiecte educative pe baza ideilor participanților.

Pentru a-i sprijini pe tot parcursul anului, participanții vor avea tot timpul acces la hub-ul din str. Mihai Viteazul nr. 26, unde vor dispune de un mini-cinema, o sală de întâlniri, o bibliotecă și jocuri de societate. Se dorește a fi un spațiu în care tinerii să-și poată petrece timpul şi mai ales să-și poată pune energia şi creativitatea la bătaie, creionând proiecte care să geneze schimbare prin implicarea comunității locale.

Deși programul ar costa 150 RON/participant, Școala de Valori oferă toată această experiență în mod GRATUIT celor 40 de finaliști. Te poți înscrie aici până la 7 octombrie, iar toate detalii suplimentare vei găsi aici.

Post a Comment